leclerc16
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 98
- İsim
- Emre
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim sorun monitörde de olmayabilir. Dell G2422HS almıştım zaten geleli 1 hafta olmamıştır. Her şeyinden memnunum hiçbir problemi yok, oyunda vs. olsun gayet memnun ediyor. Ama şöyle bir sıkıntı var ki twitterda ekran yanıp yanıp sönüyor gibi oluyor ara sıra. Tam anlayamadım ama sanırım videoları açarken oluyor. Aynı şekilde videoların üzerinde mouse gezdirince videolar titriyor. Mouse'u sabit bırakınca titreme geçiyor. Tüm videolarda da olmuyor ara sıra oluyor. Sorun sitede mi tarayıcıda mı yoksa monitörde mi anlamadım. Twitter hariç başka hiçbir yerde bu tarz bi sorun yaşamadım. Video çektim boyutu büyük olduğu için yandexe ekliyorum aşağıdan bakabilirsiniz
Titreme sorununu da böyle bırakıyorum. Mouse'u hareket ettirince sol üstteki Htalks yazısından titremeyi görebilirsiniz. Mouse sabitken de geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Titreme sorununu da böyle bırakıyorum. Mouse'u hareket ettirince sol üstteki Htalks yazısından titremeyi görebilirsiniz. Mouse sabitken de geçiyor.
Son düzenleme: