mkaankhrmn
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Arkadaşlar bugün TWS i12 airpods vari bir kulaklık aldım 50 liraya. Sol kulaklıktan ses gelmiyor ama ışıkları falan yanıyor sorun nedir bilen var mı?
Bence xiamoi gibi bilindik yerlerden alsaydın daha iyi olurduArkadaşlar bugün TWS i12 airpods vari bir kulaklık aldım 50 liraya. Sol kulaklıktan ses gelmiyor ama ışıkları falan yanıyor sorun nedir bilen var mı?
Eşleştirmede sorun olmuş olabilirmi sizceArkadaşlar bugün TWS i12 airpods vari bir kulaklık aldım 50 liraya. Sol kulaklıktan ses gelmiyor ama ışıkları falan yanıyor sorun nedir bilen var mı?
Eşleştirmede sorun yok bence sağ kulaklıktan ses geliyor çünkü.Bence xiamoi gibi bilindik yerlerden alsaydın daha iyi olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eşleştirmede sorun olmuş olabilirmi sizce
Garantisi varsa yollayabilirisn iade süresi varsa iade edebilirsinEşleştirmede sorun yok bence sağ kulaklıktan ses geliyor çünkü.
airdotsum da var o tür pedli kulaklıklar kulağıma tam oturmuyor iPhone kulaklığı benzeri kulaklıklar daha rahat oluyor bu yüzden aldımGarantisi varsa yollayabilirisn iade süresi varsa iade edebilirsin
139tlye airdots alabilirsin 3 kat daha pahalı ama buna göre çok daha iyi
Garanti veya iade yolllariairdotsum da var o tür pedli kulaklıklar kulağıma tam oturmuyor iPhone kulaklığı benzeri kulaklıklar daha rahat oluyor bu yüzden aldım