Hangisini önerirsin daha öncesinde, taotronics soundliberty 53 pro kullanıyordum ama şuan çok pahalanmışSamsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Buds 2 SM-R177 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.978,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comkulak içi ise bu 2 sine de bakabilirsinizJabra Elite 4 Kulak Içi Bluetooth Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jabra Elite 4 Kulak Içi Bluetooth Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben yaklaşık 1 yıldır buds 2 kullanıyorum ve memnunumHangisini önerirsin daha öncesinde, taotronics soundliberty 53 pro kullanıyordum ama şuan çok pahalanmış
evet duruyor ve bana kalırsa ses kalitesi güzelSes kalitesini nasıl yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorum birde kutuya koyduğunu zaman video veya müzik duruyormu