Gif Man
80+ Gold
Edebiliyorsun Galiba Ama Nerden Yapılıyor Bilmiyorum .Usta bu hepsipay ne böyle ya bunu iptal edemiyormuyuz
Edebiliyorsun Galiba Ama Nerden Yapılıyor Bilmiyorum .Usta bu hepsipay ne böyle ya bunu iptal edemiyormuyuz
Ne işe yarıyor ki buEdebiliyorsun Galiba Ama Nerden Yapılıyor Bilmiyorum .
Cashback Olayı Gibi bir şey Alışveriş Yapıyorsun Bir Kısmını Sanal Kartına Yansıtıyor .Ne işe yarıyor ki bu
İyide iadeyi niye o hesaba yatırıyor banka kartına yatırsanaCashback Olayı Gibi bir şey Alışveriş Yapıyorsun Bir Kısmını Sanal Kartına Yansıtıyor .
Banka Kartlarında Öyle bir şey Yok Hocam İşte Sanal Kartlarda Var .İyide iadeyi niye o hesaba yatırıyor banka kartına yatırsana
İnşallah geri banka kartına da yatırır çünkü ben premium a kayıtlı olan kartımdan değil farklı karttan almıştımBanka Kartlarında Öyle bir şey Yok Hocam İşte Sanal Kartlarda Var .
Nays , Papara V.b Şeylerde Var .
Bu Hepsiburadanın Oluşturduğu Bir Sanal Kart Yani Ordan Alışveriş Yapınca Direk Hesabına Bağlı Olan Sanal Kart'a Paranı Yatırıyor .
Ordaki Parayı Yatıracağın Kartı Sen Seçiyorsun Otomatik Senin Banka Kartına Atmazki Zaten .İnşallah geri banka kartına da yatırır çünkü ben premium a kayıtlı olan kartımdan değil farklı karttan almıştım
Seçtim reis ama ben bunlara pek güvenmiyorumOrdaki Parayı Yatıracağın Kartı Sen Seçiyorsun Otomatik Senin Banka Kartına Atmazki Zaten .
Seçtiysen bir şey Olmaz .Seçtim reis ama ben bunlara pek güvenmiyorum
Aldıktan sonra açmanın hiç bir mantığı yok aynı şey aşağı yukarıAlırım h.o yazmadım kral iyi mi? kötümü onu yazdım iyi oku başlığı