Tyt çalışma planı nasıl yapılır?

Mflex

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar şuan biyoloji ve kimya çalışıyorum tyt kamp videoları ile fakat fizik edebiyat ve matematik için haftalık planı nasıl yapmalıyım? Mesela pazartesi kimya atıyorum salı fizik gibi mi gitmeliyim?

Arkadaşlar şuan biyoloji ve kimya çalışıyorum tyt kamp videoları ile fakat fizik edebiyat ve matematik için haftalık planı nasıl yapmalıyım? Mesela pazartesi kimya atıyorum salı fizik gibi mi gitmeliyim?
yapma gardaş bana yksde rakip olma .d

Olsam derece yaparım merak etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne bu kadar battı gözüne 😃 alındın mı? Laptop konusundan dolayı.
Laptop konusu derken ? Tanışıyormıyuz

Laptop konusu derken ? Tanışıyormıyuz
Ya cidden gece gece şaka mısın nesin. Yürü git işine.

Tanışıyoruz var mı problem?

Çoluk çocuk yemin ediyorum. Forumda yaş sınırı yok mu?

Ya cidden gece gece şaka mısın nesin. Yürü git işine.

Tanışıyoruz var mı problem?

Çoluk çocuk yemin ediyorum. Forumda yaş sınırı yok mu?
Telefondayım nicknamenize yeni baktım fark etmedim çoluk çocuk derken dostum yaşıtız ayrıca çalışma planı oalrakda önerim sırayla gitmen fixik kimya değilde temellerini öğren kendin bi sıbav yap yada varsa dershane gibi yerlerde sınava gir ücret karşılında eksiklerine bak onlara git

Telefondayım nicknamenize yeni baktım fark etmedim çoluk çocuk derken dostum yaşıtız ayrıca çalışma planı oalrakda önerim sırayla gitmen fixik kimya değilde temellerini öğren kendin bi sıbav yap yada varsa dershane gibi yerlerde sınava gir ücret karşılında eksiklerine bak onlara git
Kardeşim yaşıt değiliz belki? Mezun olamaz mıyım?

Evet. Deneyeyim var teşekkür ederim. Plan için konu açtım zaten. Dershane kadar zaman kaybı yok.
Bişi değil dershane olarak yazdığım onalr toplu sınav yapıyor ya o sınava gitmeniz iyi olurdu onu deidm direkt kayır olun değil

Günde tek ders çalışmanızı önermem. Onun yerine günde bir derse ağırlık verip en azından bir dersi daha az da olsa çalışmanızı öneririm, daha verimli olur. Elinizdeki uzun zamanı daha iyi değerlendirmiş olursunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,130
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri