TYT çalışmaya başladım sizce ilerleyişim nasıl?

Reaksiyon skoru
65
Daha tyt denemesine girmedim kimya konularını bitirdim sadece soru bankası çözüyorum. Fiziğin konularının bitmesine ise 5 gün kaldı sonrasında fizik kimya soru çözümü ve biyoloji eklemeyi düşünüyorum (matematik tabiiki çalışıyorum + paragraf) günlük yaklaşık 2.5 3 saat sürüyro ders çalışmam.Konuyu açma sebebim bugün gelen bir akrabamın(öğretmen)şuanki ders çalışmam ile ilk 50 bin bile yapamayacağını söyledi sizce durumum nasıl?

Daha tyt denemesine girmedim kimya konularını bitirdim sadece soru bankası çözüyorum. Fiziğin konularının bitmesine ise 5 gün kaldı sonrasında fizik kimya soru çözümü ve biyoloji eklemeyi düşünüyorum (matematik tabiiki çalışıyorum + paragraf) günlük yaklaşık 2.5 3 saat sürüyro ders çalışmam.Konuyu açma sebebim bugün gelen bir akrabamın(öğretmen)şuanki ders çalışmam ile ilk 50 bin bile yapamayacağını söyledi sizce durumum nasıl?
hocam derece yapanlar genelde günde 8-10 saat çalışıyorlar ama anlama kapasitesine göre kişiye göre değişir gibi bu konuda yorum yapmak bana düşmez tek diyebileceğim şey disiplin her şeydir hocam

12 ye geçeceksen çok daha hızlı olman lazım, derece beklentin varsa gün içinde ders hariç şeylere ayırdığın vakit (temel ihtiyaçları hariç tutarak) birkaç saati geçmemeli. Sınav o kadar yakın değilde 11e başlayacaksan o tempo şimdilik yeterli olabilir zamanla artar.

hocam ben sadece Mat çalışıyorum şuan temelimde zayıf biraz ve sizin çalışmanız bana kıyasla baya iyi devam edip disiplinli çalışırsanız mutlaka istediğiniz sıralamayı yaparsınız etrafınızdaki insanlardan dolayı rehavete kapılmayın..

8 10 saat zorunlu degil. Biraz temeline bagli, temelin iyiyse halledersin canini sikma, biraz zorla kendini.

8 10 saat zorunlu degil. Biraz temeline bagli, temelin iyiyse halledersin canini sikma, biraz zorla kendini.
Temelimin iyi olduğunu düşünüyorum zaten 12. Sınıfdan sınav zamanına kadar çalışma sürelerimi 5-6 saat üstünde tutmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 ye geçeceksen çok daha hızlı olman lazım, derece beklentin varsa gün içinde ders hariç şeylere ayırdığın vakit (temel ihtiyaçları hariç tutarak) birkaç saati geçmemeli. Sınav o kadar yakın değilde 11e başlayacaksan o tempo şimdilik yeterli olabilir zamanla artar.
Yazmayı unutmuşum sanırım 11. sınıfa geçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,039
Üyeler
183,051
Son üye
ahmetabic
Geri