Tyt de 23 net yapan birisi ne yapmalı

Cheriel

80+
Reaksiyon skoru
12
ne yapmam gerekiyor 0 dan başladim çalışmaya yaklaşık 2 ay oldu

Dostum temelini geliştirmen lazım bir tane paragraf kitabı şart.

ne yapmam gerekiyor 0 dan başladim çalışmaya yaklaşık 2 ay oldu
Öncelikle bol bol kitap oku. 23 net yapıyorsan okuduğunu anlama tarafında ciddi bir gelişim sağlaman lazım çünkü sadece okuduğunu yorumlayarak 35-40 net çıkartabileceğin bir sınav TYT. Çalışırken sadece konu anlatımı değil örnek çözümlerine bak. Yanlışların üzerinden öğrenmeye odaklan ve çevrende senden daha iyi ve "anlatımı iyi" bir arkadaşın varsa sana yardım etmesini iste.

komik mi geldi bir tavsiyen yoksa yorum yapma o zaman
Dostum üzgünüm ama 2 ay çalşıp 23 net yapman trajikomik geliyor bak kesinlikle kıyaslamak için değil ama ben 7 yıl önce lgs hazırlanırken ablam tyt denemesi yaptırmıştı 40-50 gelmişti . Ya senin temelinde ciddi anlamda sıkıntı var yada soru-yorum yönünden sıkıntın var. tabi-i hiç geç değil tyt de orta vadede hızlı gelişim gösterebilirsin odaklanıp verimli bi ders programı hazırlayıp yanlşların üzerinden eksik olduğun yönlere yönelip ders yaparsan hiç ummadığın bir ivmeyle yükselebilirsin önemli olan sendeki istikrar ve azim . ayt olsa idi istikrar azim tek yetmez idi bir yerden sonra yetenek işin içine girerdi ama tyt çalışıp rahat yükseltirsin . iyi çalışmalar :peepo2:

Temponu arttır hedefin ne bilmiyorum ama temel olmadan hiçbir şey olmaz. Mat temelini at onla da birlikte paragraf çalış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,033
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri