TYT Edebiyata nasıl çalışmalıyım

Swords

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,239
Merhabalar. ben bu sene 11.sınıfa geçtim sayısal öğrencisiyim. okul başlar başlamaz tyt edebiyata ve tyt fiziğe başladım. tyt fizikte 4.ünitedeyim tyt edebiyatta paragrafta anlama geldim. tyt matematiğe 1.5 hafta önce başladım mantık bitti kümelerdeyim. iyi ilerleme kat ettiğimi düşünüyorum. ama tyt edebiyatta pragraf çözdüğümde zatren full yada fulle yakın sonuçlar geliyor. cümlede anlanm sözcükte anlam içinde aynı şey geçerli. sözcükte anlam ve cümlede anlamı bitirdim şimdi ne yapmalıyım ? tyt edebiyatın gramerini halledip birazda paragraf mı çözmeliyim ? kronolojik olarak gidersem çok zaman kaybederim ve zaten full yada fule yakın geliyor sonuuçlar tavsiyelerinize açığım.

tyt edebiyat ne kanka ben anlamadim yeni bir bölüm acmissin kendi kendine. tyt sinavinda edebiyat diye bir sey yok. günlük düzenli türkce denemesi veya paragraf soru bankasi cöz. günlük 30-40 soruyu süre tutarak soru sayisiyla orantili dakikada bitirmeyi hedefle. daha da yapabilecegin bir sey yok zaten dedigine göre iyi yapiyormussun. ek olarak bi süreligine keyif aldigin seylerden vazgecip tytyi hizlica bitirmeye calis, kasim ayina kadar sarkitmani önermem. sonrasinda ayt cok problem yaratiyor. bir de matematigi 9. sinif gibi baslamak yerine öncelik olarak ilk 12 konuyu calis.

Ders, konu fark etmez. Ne kadar çok çözersen, senin için o kadar yararlı olur. Ben üniversiteye hazırlandığım dönemde günde 600 tane matematik çözüyordum. Sayısal öğrencisiydim ve ne başardıysam matematik ve geometri sayesinde başardım. O yüzden bütün genç arkadaşlara bunu tavsiye ederim. Çöz abicim. Bol bol soru çöz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,433
Üyeler
183,119
Son üye
kagan6_32
Geri