MAURO EMANUEL İCARDİ
80+ Bronze
akıllı defteer derken? konu anlatım kitabı gibi bişeymiPeki akıllı defter önerisi yapar mısınız tyt fizik için?
akıllı defteer derken? konu anlatım kitabı gibi bişeymiPeki akıllı defter önerisi yapar mısınız tyt fizik için?
Özcan Aykın'a bakmanı tavsiye ederim.Arkadaşlar haftaya tyt çalışmaya başlayacağım umarım bitirebilirim okul başlamadan önce. Tyt matematik için mert hocanın yeni kampını kimya için benim hocamı izlemeye karar verdim. Fizik için hangi kanalı ve kaynağı önerirsiniz teşekkürler.
bende kullanıyorum kitabını çok güzel bencefizik için vip fizik aga kaynak olarakta vip fiziğin kendi kitabı var derste kullandığı onunla beraber iyi gider soru bankası olarakta yayın denizi öneririm %100 yeni nesil sorular aynı yksdeki gibi
eğer vip fizik izleyeceksen vip fiiziğin kendi kitabını al o olmasa eğitim vadisi veya çap yayınları fasiküllerini öneririm internetten bak içeriğe falan hangisi güzelse onu alAynen ders notları yazmalı içinde.
eğer vip fizik izleyeceksen vip fiiziğin kendi kitabını al o olmasa eğitim vadisi veya çap yayınları fasiküllerini öneririm internetten bak içeriğe falan hangisi güzelse onu al
altuğ güneş iyimiş onu izlerim notumuda kendim alırım 345 yayıncılıktanda tyt fizik çözerim nasıl?bende kullanıyorum kitabını çok güzel bence
tyt fiziği bitirince çözülüyor bi tık zor çünkü345 tyt fizik nasıl?
güzel notu kendin alman daha iyi fizikte soru çözmek lazım 345 zorduraltuğ güneş iyimiş onu izlerim notumuda kendim alırım 345 yayıncılıktanda tyt fizik çözerim nasıl?
onlar iyi kolay değilçap veya aktif fizik çözeyim diyorumda çokta kolay olmasın
Güzel kitap tavsiye ederim.345 tyt fizik nasıl?