Neler Yeni

Tyt Fizik Temel atmak için kaynak önerisi

Cihat33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cihat
Arkadaşlar fiziğim sıfır 9 ve 10. Sınıf boş geçti bu senede boş geçecek sebebi hoca sadece akıllı tahtadan yazı yazdırıyor o yüzden temel atmak için kaynak önerisi istiyorum aktif fizik var aklımda onun dışında başka yok aklımda

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Aktif alınır hocam, alternatif istersen hız ve renkte alınabilir yeni nesil tarzına alıştıryor.

yerçileği

80+ Bronze
Arkadaşlar fiziğim sıfır 9 ve 10. Sınıf boş geçti bu senede boş geçecek sebebi hoca sadece akıllı tahtadan yazı yazdırıyor o yüzden temel atmak için kaynak önerisi istiyorum aktif fizik var aklımda onun dışında başka yok aklımda
tyt fizikte artık işlem yok gibi çıkmış sorulara bakarsan belki çıkar bunu bilemeyiz ben işlemsiz tyt fizik kitabı aldım eğitimvadisi onu çözüyorum gayette güzel fiyatıda aşırı uygundu 50tlye almıştım amazondan tyt fizik eğitimvadisi start kitabın adı
Mesaj otomatik birleştirildi:

11.sınıfını boş geçirme ben boş geçirdim keşke geri dönebilsem tytden önce 11.sınıfı iyi oturt tyt yazın halledilir 11 matematik fizik biyoloji iyi oturt gerisini halledersin tyt fizik vs. kolay iş emin ol

Sebastian Szymanski

80+ Silver
345 iyidir zaten konuyu öğrendikten sonra her soruyu yaparsın öyle kolay kaynaktan başlamana gerek yok ama eğer istersen kafa dengi tyt extra fizik çok iyi temel atmak için, mor bir kitap

Ernest Muçi

80+ Bronze
tyt fizikte artık işlem yok gibi çıkmış sorulara bakarsan belki çıkar bunu bilemeyiz ben işlemsiz tyt fizik kitabı aldım eğitimvadisi onu çözüyorum gayette güzel fiyatıda aşırı uygundu 50tlye almıştım amazondan tyt fizik eğitimvadisi start kitabın adı
Mesaj otomatik birleştirildi:

11.sınıfını boş geçirme ben boş geçirdim keşke geri dönebilsem tytden önce 11.sınıfı iyi oturt tyt yazın halledilir 11 matematik fizik biyoloji iyi oturt gerisini halledersin tyt fizik vs. kolay iş emin ol
Hocam eğitim vadisi boş kitap bence 345 yayınları bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,283
Üyeler
168,274
Son üye
sekomen17
Top Bottom