Neler Yeni

TYT İçin Eyüp B. mi Rehber Matematik mi?

varp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Balcı
Merhabalar, TYT matematik denemelerinde 7 10 net civarında yapıyorum. TYT Matematiği bitirip AYT Matematiğe başlamak istiyorum. Bu yıl rehber matematiğin 2025 tyt kampına başladım, ama etrafta çoğu insan rehber matematiğin anlatımının kötü olduğunu söyledi. Eyüp B.'nin 3D yayınları TYT Kampını gördüm. Eyüp hocanın kampı 78 saat(259 video 368 sayfa) iken, Rehber Matematiğin kampı 52 saatti(60 video 179 sayfa). Rehber matematiğin kampında 5. güne kadar ek bilgiye ihtiyaç duymadan ilerledim. Çok bi temelim olduğu söylenemez fakat 5. güne kadar hocanın soruları nasıl çözdüğünü tam olarak anladım. Sizce Eyüp B.'nin kampı benim için daha mantıklı olur mu?

Son düzenleme:
Eyüp B. 20 net civarı yapıyosan iyi bence şuanki netlerine göre Bıyıklı Matematiği tercih edebilirsin.

varp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyüp B. 20 net civarı yapıyosan iyi bence şuanki netlerine göre Bıyıklı Matematiği tercih edebilirsin.
Niye 20 net olması gerekli peki? Yani 20 net yapabilen biri zaten TYT Matematik konularının hatrı sayılır bir kısmına zateen hakim değil midir?

Eyüp B. İleri seviyedeki öğrenciler için uygundur. Detaylı konu anlatımı ve karmaşık sorular çözerek öğrencilerin sınavda yüksek başarı elde etmelerini sağlar.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Merhabalar, TYT matematik denemelerinde 7 10 net civarında yapıyorum. TYT Matematiği bitirip AYT Matematiğe başlamak istiyorum. Bu yıl rehber matematiğin 2025 tyt kampına başladım, ama etrafta çoğu insan rehber matematiğin anlatımının kötü olduğunu söyledi. Eyüp B.'nin 3D yayınları TYT Kampını gördüm. Eyüp hocanın kampı 78 saat(259 video 368 sayfa) iken, Rehber Matematiğin kampı 52 saatti(60 video 179 sayfa). Rehber matematiğin kampında 5. güne kadar ek bilgiye ihtiyaç duymadan ilerledim. Çok bi temelim olduğu söylenemez fakat 5. güne kadar hocanın soruları nasıl çözdüğünü tam olarak anladım. Sizce Eyüp B.'nin kampı benim için daha mantıklı olur mu?
Rehber matematikte iyidir sadece gereksiz şaka yapar ve 7-10 net için ideal eğer sende sevdiysen

varp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Balcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehber matematikte iyidir sadece gereksiz şaka yapar ve 7-10 net için ideal eğer sende sevdiysen
Yani rehber matematik izlerken geri zekalı gibi hissediyorum. Eyüp B. daha yalın, kısa ve öz anlatıyor. Eyüp Boncuk'tan devam edeceğim.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Yani rehber matematik izlerken geri zekalı gibi hissediyorum. Eyüp B. daha yalın, kısa ve öz anlatıyor. Eyüp Boncuk'tan devam edeceğim.
Oda olur hoca pek farketmiyor zaten hoşuna giden hangisiyse onu dinle önemli olan senin çalışman konuyu soru çözerek konu tekrarı yaparak öğrenirsin zaten hocadan değil

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Eyüp b tabi ki rehber matematik bozdu ve acemiler için anlatıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular