Tyt için kaynak önerisi

Turabi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Tavsiye ettiğiniz şunu alsan gerçekten iyi olur dediğininiz kaynak var mıdır ya da kaynaklar

Şu anlık matematik ve türkçe almak istiyorum 0 dan başlıycam
Burdan başlangıç seviyesinde olanlardan seç kendine. Hepsi iyi kaynaklardır, listeyi düzenleyenler matematik hakkında başarılı olmuş insanlar. Türkçe için de atacağım birazdan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anlık matematik ve türkçe almak istiyorum 0 dan başlıycam
Paragraf mı çözeceksin Dil bilgisi mi?

Burdan başlangıç seviyesinde olanlardan seç kendine. Hepsi iyi kaynaklardır, listeyi düzenleyenler matematik hakkında başarılı olmuş insanlar. Türkçe için de atacağım birazdan.

Paragraf mı çizeceksin Dil bilgisi mi?
paragraf

Hız ve Renk Yayınları Paragraf Soru Bankası​

Bunu bitirdikten sonra da Paragrafın Ritmi alın. Matematikte de başlangıç seviyesinden sonra 345 Tyt Mat alın.
Youtube kanal önerisi ister misin?

Hız ve Renk Yayınları Paragraf Soru Bankası​

Bunu bitirdikten sonra da Paragrafın Ritmi alın. Matematikte de başlangıç seviyesinden sonra 345 Tyt Mat alın.
Youtube kanal önerisi ister misin?
Hız ve renk olan kitap bu: https://m.n11.com/hiz-ve-renk-yayin...SiMKJZ24j_QQvExXNh0YFEAwMkiTzMjhoC-jgQAvD_BwE

Teşekkür ederim hangi kanalları tavsiye edersiniz
Matematik: İlyas Güneş Tyt Matematik Konu anlatımı
Rehber matematik 49 günde tyt videoları
Matematiğin güler yüzü Tyt videoları
Hiçbiri uymazsa sana aç Şenol Hocadan izle. En temel anlatan sanırım Şenol hoca.
Mert Hoca'ya da bakabilirsin. Bunlar mat için iyi.
Türkçe için öneriyorum zaten paragraf çizeceksin. İhtiyacın olursa Rüştü Hoca paragraf taktikleri falan bakarsın.

Paragraf çözeceksen kesinlikle Hız ve Renk veya Fides yayınları paragraf soru bankası öneriyorum.

Geri