Neler Yeni

TYT için sözel derslere bakmamak hata mı olur?

Napoli

80+
Arkadaşlar 2023'te sayısaldan gireceğim ama şu an tarih, coğrafya ve sosyal gibi sözel derslere hiç bakmıyorum. Aslında daha düne kadar bakmamayı düşünüyordum ama bugünden itibaren sözel derslerden gelecek netleri kaçırmak mantıksız gelmeye başladı. Bu derslere ne zaman bakmalıyım sizce? En geç şubata kadar tüm TYT Türkçe ve sayısal TYT-AYT konularını bitirip sınava kadar sözel tarafa baksam nasıl olur?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum sözele bakmamak büyük hata olur. Bile bile en az on beş neti önemsememiş olursun.

Mezun musun? Seneye YKS sisteminin değişip değişmeyeceğini biliyor musun?

Napoli

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sözele bakmamak büyük hata olur. Bile bile en az on beş neti önemsememiş olursun.

Mezunum ama liseyi açıktan okudum ders çalışmadım sınavlarda şıkları sallayarak tutturdum ve bitirdim. Tyt mat ve fen e yeni başladım. Seneye ne olacak hiçbir fikrim yok sadece çok çalışmam gerektiğini biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sözele ne zaman bakmamı önerirsin?

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Arkadaşlar 2023'te sayısaldan gireceğim ama şu an tarih, coğrafya ve sosyal gibi sözel derslere hiç bakmıyorum. Aslında daha düne kadar bakmamayı düşünüyordum ama bugünden itibaren sözel derslerden gelecek netleri kaçırmak mantıksız gelmeye başladı. Bu derslere ne zaman bakmalıyım sizce? En geç şubata kadar tüm TYT Türkçe ve sayısal TYT-AYT konularını bitirip sınava kadar sözel tarafa baksam nasıl olur?
dengeli çalış
genel kültğrğn iyiyse sosyal çalışma ben hiç çalışmadım bugüne kadar çalışan arkadaşlarımdan iyi yapıyorum kuduruyolar

Napoli

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dengeli çalış
genel kültğrğn iyiyse sosyal çalışma ben hiç çalışmadım bugüne kadar çalışan arkadaşlarımdan iyi yapıyorum kuduruyolar
Hocam hayatımda hiç sözel derslere çalışmadım ya. Tarih kanallarını falan izlesem gelişir mi?

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Hocam hayatımda hiç sözel derslere çalışmadım ya. Tarih kanallarını falan izlesem gelişir mi?
ilgin yoksa çalışman gerek maalesef ben boş vakitlerimde açıp tarih programları izliyorum
din de aynı şekilde ilgi alanım oluyor bi şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,873
Üyeler
160,896
Son üye
ayanonkt
Top Bottom