Neler Yeni

TYT MAT çalışmak istemiyorum bugünlük pas geçsem bir şey olur mu?

yusuftheayay

80+ Bronze
Ya sabah oturdum bir şevkle harbiden bir şevkle. Sonra annem temizlik yaptırdı falan. Uzak kaldım. Şimdi de benim canım istemiyor.
Canım istesin yani böyle sıkıla sıkıla çalışmayayım diye önce başka ders açtım. Sonra mata geçerim dedim. Yok abi. Canım istemiyor.
Şöyle bir problem var. Ben sıkıla sıkıla çalışırsam verim 0 oluyor. Hiçbir şey anlamıyorum. Bugünlük pas geçeyim mi sizce?
Geç gitsin

Rulep

80+ Gold
İşe yaradı. Biraz mata başladım. Şimdi geri kimya ya dönüyorum. Yine sıkılıyorum ama üşenmiyorum en azından.
işe yaradığına sevindim. bugün boşlasaydın. yarına 2 video olacaktı. tekrar eden biri için sorun olmazdı ama sen yeni öğrendiğin için verimini düşürürdü + olarak erteleme alışkanlığın kazanırdın

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
Dostum canın istemiyorsa çalışma çünkü verim almazsın ama bunu her zaman da yapamazsın. Benden sana tavsiye ders çalışmayı bir sorumluluk olarak ya da yapman gereken ekstra bir şey olarak değil de günlük bir rutin olarak gör. Nasılsa yemek yemek, su içmek, uyumak günlük rutinse hani bunları yapmak istemiyorum ya canım istemiyor diyemiyorsan, diyemezsin çünkü yemek yemek, uyumak, su içmek zorundasın ders çalışmayı da aynı böyle gör eminim faydasını görürsün.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Az olsun çöz bence

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
işe yaradığına sevindim. bugün boşlasaydın. yarına 2 video olacaktı. tekrar eden biri için sorun olmazdı ama sen yeni öğrendiğin için verimini düşürürdü + olarak erteleme alışkanlığın kazanırdın
Sağ ol valla bugünün videosu da bitti.

Top Bottom