Neler Yeni

tyt matamatik için kanal önerisi temel olmayanlar için

fahri can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
fahri can ko-**
merhaba bu yaz tyt matamtik çalışacam ort net 0-10 arası çok kötü temelim var ve geliştirmek istiyorum bundan dolayı hangi youtube kanali hoca ile ile gidebilirim ilerliyebilirm
kimisi mert hoca kimisi bıyıklı kafam tamamne karıştı temel seviye olarak sizce hangisi
mert hocamı, rehber matamatik mi, bıyıklı hocamı, matamatiğin güler yüzümü, ilyas hocamı sizce hangisi lütfen yardımcı olurmusunuz

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
.
merhaba bu yaz tyt matamtik çalışacam ort net 0-10 arası çok kötü temelim var ve geliştirmek istiyorum bundan dolayı hangi youtube kanali hoca ile ile gidebilirim ilerliyebilirm
kimisi mert hoca kimisi bıyıklı kafam tamamne karıştı temel seviye olarak sizce hangisi
mert hocamı, rehber matamatik mi, bıyıklı hocamı, matamatiğin güler yüzümü, ilyas hocamı sizce hangisi lütfen yardımcı olurmusunuz
Bıyıklı Matematik bana göre,eğer geliştiğini görürsen Eyüp B. ye de göz atmanı öneririm.

Ashkwer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hayrunnisa
Hepsinden izle hangisi sana daha iyi geliyorsa onu dinle bizim tercihimiz sana uymayabilir.

fahri can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
fahri can ko-**
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsinden izle hangisi sana daha iyi geliyorsa onu dinle bizim tercihimiz sana uymayabilir.
ya knk mesela rehber mat 100 video da anlatmış bıyıklı 160 arasındaki fark nedir hangisi daha açık anlatıyor ben onu merkak ediyorum

Ashkwer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hayrunnisa
ya knk mesela rehber mat 100 video da anlatmış bıyıklı 160 arasındaki fark nedir hangisi daha açık anlatıyor ben onu merkak ediyorum
Zamanın kısıtlıysa 100 video olanı seç zaten gayet açıktır diye düşünüyorum. Dersleri dinleyip soru çözersen konu aklına yatar.

akinuzgul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Akın
Gerçel matematik Muhammet Elçi hoca ile çalışabilirsin, 0dan 30lara çıktım hocamın sayesinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,984
Üyeler
159,084
Son üye
kadir6677
Top Bottom