Genel Olarak Çok İyi Ancak Sınav Kitapçık Numarasını Kodlamayı Unuttuğum İçin Öncelik Derdim OBence sosyali zordu
Feninde orjinal güzel sorular vardı
Matematiği biraz zaman alıyodu
Türkçe klasik ösym türkçesiydi
geçmiş olsun hocamGenel Olarak Çok İyi Ancak Sınav Kitapçık Numarasını Kodlamayı Unuttuğum İçin Öncelik Derdim O
Cimerde Şöyle Bir Metin Vargeçmiş olsun hocam
türkçe kısmında zamanı iyi yönetemediğim için matematikten 9-10 boşum var iyi yönetseydim hiç boşum kalmazdı muhtemelenBence sosyali zordu
Feninde orjinal güzel sorular vardı
Matematiği biraz zaman alıyodu
Türkçe klasik ösym türkçesiydi
O zaman sorun olmaz hocam. tyt bitti simdi sıra ayt deCimerde Şöyle Bir Metin Var
Sayın ilgili,
Salon görevlileri tarafından adaya dağıtılan kitapçık üzerinden çıkarılarak salon tutanağına yapıştırılan “karekod etiketi” uygulamasıyla, adayların sınavda kullandığı soru kitapçığı ve cevap kağıdı eşleştirilmesi ile cevap kağıdına soru kitapçık kodunu hatalı/eksik kodlayan ya da kodlamayı unutan adayların mağduriyetlerinin giderilmesi amaçlanmaktadır. Bu doğrultuda, başkanlığımız tarafından uygulanan sınavlarda kendi adına düzenlenen cevap kağıdını/kağıtlarını kullanan adayların, cevap kağıdı ve soru kitapçığı üzerinde doldurmaları gereken alanlardaki bilgileri hatalı/eksik yazmaları durumunda gerekli inceleme ve değerlendirme başkanlığımız tarafından yapılmaktadır.
Bilgilerinize sunulur.
ÖSYM başkanlığı.
Ayt daha önemli zatenO zaman sorun olmaz hocam. tyt bitti simdi sıra ayt de
bu karekod okunuyorsa sıkıntı yokAh be kral üzüldüm valla adına