Neler Yeni

TYT ne kadar sürede bitirilebilir?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Şu an 11 im ayt tyt beraber götüreyim diyorum tyt ne kadar zamana biter tahminen? Ve ortalama kaç saat çalışmalıyım bir günde?
Mesela ikisi için de 1 buçuk saat günlük yeter mi? Çok düşük bir süre vermiş olabilirim bilmiyorum daha nasıl yapmam gerektiğini. Sorduğum sorular falan saçma gibi görünüyorsa.

kobe&024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kobe&
Şu an 11 im ayt tyt beraber götüreyim diyorum tyt ne kadar zamana biter tahminen? Ve ortalama kaç saat çalışmalıyım bir günde?
Mesela ikisi için de 1 buçuk saat günlük yeter mi? Çok düşük bir süre vermiş olabilirim bilmiyorum daha nasıl yapmam gerektiğini. Sorduğum sorular falan saçma gibi görünüyorsa.
vaktin olursa tyt çalışabilirsin ama yaz tatilinde de biter yani çok takmana gerek yok. 11 konuları ağır ve önemli sen bilirsin yine de. bence iyi çalışmayla temelin de varsa 3 4 ay da biter
Mesaj otomatik birleştirildi:

11 in konularına iyi çalış kaç saat çalışacağını sen belirlersin. ders başında yavaştan fazla fazla oturmaya başla. sonra kendin bir yol çizersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,885
Üyeler
163,736
Son üye
Erosreis
Top Bottom