M maed 80+ Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Taha Duğan 10 Ağustos 2024 #1 11.sınıfa geçtim tytye ne zaman başlamalıyım şimdi başlarsam sınava kadar unutacağımı düşünüyorum napmam lazım yardım olun lütfen.
11.sınıfa geçtim tytye ne zaman başlamalıyım şimdi başlarsam sınava kadar unutacağımı düşünüyorum napmam lazım yardım olun lütfen.
Kadir güzelkan 80+ Bronze Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1,585 Dahası Reaksiyon skoru 504 İsim Kadir 10 Ağustos 2024 #2 maed yazmış: 11.sınıfa geçtim tytye ne zaman başlamalıyım şimdi başlarsam sınava kadar unutacağımı düşünüyorum napmam lazım yardım olun lütfen. Devamı için tıklayın... Hemen şimdi başla geç bile kalmışsın biraz
maed yazmış: 11.sınıfa geçtim tytye ne zaman başlamalıyım şimdi başlarsam sınava kadar unutacağımı düşünüyorum napmam lazım yardım olun lütfen. Devamı için tıklayın... Hemen şimdi başla geç bile kalmışsın biraz
man a man 80+ Bronze Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 787 10 Ağustos 2024 #3 Unuturum diyip çalışmamak saçma bir düşünce olur. Belki sözel konular unutulabilir fakat sayısal konular kafaya yerleştikten sonra kolay unutulmuyor
Unuturum diyip çalışmamak saçma bir düşünce olur. Belki sözel konular unutulabilir fakat sayısal konular kafaya yerleştikten sonra kolay unutulmuyor
kriptomemmed 80+ Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 151 Dahası Reaksiyon skoru 46 İsim Mehmet Özcan 10 Ağustos 2024 #4 Değerli arkadaşlarım yola ne kadar erken çıkarsan senin için o kâr, kendini sıkmadan ve zorlamadan başla her zaman işine yarayacaktır. Unutma önemli olan disiplin ve sürdürebilirliktir.
Değerli arkadaşlarım yola ne kadar erken çıkarsan senin için o kâr, kendini sıkmadan ve zorlamadan başla her zaman işine yarayacaktır. Unutma önemli olan disiplin ve sürdürebilirliktir.