Yok 1211 misin
AYT sözel netim 75-80 arası yani neredeyse full ama TYT çok kötü.Neden Mutsuzsunuz ?
Yok 1211 misin
AYT sözel netim 75-80 arası yani neredeyse full ama TYT çok kötü.Neden Mutsuzsunuz ?
Yok hocam daha arttırmam lazım fullleyemem inş iyi bir yere gelirim tek dileğimTyt 80-90 mı? Helal olsun. Yks de fullersin bence
Çok Teşekkür Ederim, İçim Rahatladı.Şuan 0 olsan bile çalışıp istediğin sıralamayı yapabilirsin.
Netlerin hiç çalışmamana rağmen bile çok iyi önün açık gibi dostum
Çalış kanka yaparsın , ama yapsanda ne olucak TR yaşıozArkadaşlar şuan 11.Sınıfım. TYT Netlerim 55-65 arası. Neredeyse hiç TYT çalışmadım, yeni yeni başlıyorum, en son elit karma bry yayınlarından 55 net yaptım.
Bu netler nasıldır ? Sayısal 17k yapabilir miyim ?
Şimdiden teşekkürler.
TR'de yaşıyoruz diye kendimizi bırakacacak mıyız hocam ? Elimizden gelenin en iyisini yapacağız işte.Çalış kanka yaparsın , ama yapsanda ne olucak TR yaşıoz
Çok çok yanlıs bir düşünce kanka,sen yurtdışını çıkmak istiyorsan üni diploman daha da kolaylaştırır.Çalış kanka yaparsın , ama yapsanda ne olucak TR yaşıoz
Şu anlık kafi.Arkadaşlar şuan 11.Sınıfım. TYT Netlerim 55-65 arası. Neredeyse hiç TYT çalışmadım, yeni yeni başlıyorum, en son elit karma bry yayınlarından 55 net yaptım.
Bu netler nasıldır ? Sayısal 17k yapabilir miyim ?
Şimdiden teşekkürler.
Böyle bir şey mümkün değil insanlara hayal satmayınŞuan 0 olsan bile çalışıp istediğin sıralamayı yapabilirsin.
Netlerin hiç çalışmamana rağmen bile çok iyi önün açık gibi dostum
Netlerin çok iyi hiç çalışmamana rağmen düzenli çalışarak çok çok daha iyilerini yaparsın sıralamaya girersin başarılar.
TYT'yi biran önce bitirip kendini AYT'ye atarsan eğer istediğin bölümü elde edersin
11.sınıf bitince full aban bitir tytyi 12.sınıftada ayt çalış unutma %40 tyt %60ayt puanından hesaplanıyor.
şuanlık netlerin güzel dahada arttırman gerekiyor ama.
Teşekkürler, Umarım Öyle Olur.Şu anlık kafi.
Güzel bir çalışma programı ile derece yapabilirsiniz.
çalışmaya bakar,daha önünde uzun bir vakit var.Böyle bir şey mümkün değil insanlara hayal satmayın