Neler Yeni

Tyt Soru Bankasi Öneri̇si̇

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
Arkadaşlar bu sene yks'ye gireceğim elimde test kitapları var yenisini almalı mıyım? Test kitaplarının isimlerini aşağı yazacağım ve zorluk seviyeleri nasıl olduğunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
Elimde olan kitaplar

Pelikan Yayınları Tecrübe Taktiklerle Paragraf Soru Bankası​

Limit Avantaj Tyt Fizik Soru Bankası

Limit Yayınları Tyt-Ayt Avantaj Biyoloji Soru Bankası​

Okyanus TYT Iceberg Kimya Soru Bankası​

Almayı düşündüğüm kitap
Üç Dört Beş Yayıncılık Tyt Matematik Soru Bankası
Not matematik seviyem temel düzeyden biraz iyi

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
Öncelikle limit zor bir yayın. Biliyorum fiyatlar uçuk ama daha fazla kaynak almalısın. 345 TYT Matematik bende var. Önce kolaydan başlayıp zora doğru gidiyor. Sonrasında ise ÖSYM tadında soruları var. Bence güzel bir kaynak, almalısın bence. Ben de sınava hazırlanıyorum bu sene.

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle limit zor bir yayın. Biliyorum fiyatlar uçuk ama daha fazla kaynak almalısın. 345 TYT Matematik bende var. Önce kolaydan başlayıp zora doğru gidiyor. Sonrasında ise ÖSYM tadında soruları var. Bence güzel bir kaynak, almalısın bence. Ben de sınava hazırlanıyorum bu sene.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim 345 TYT Matematik kitabını alacağım, dediğin gibi adı bilinen kaliteli yayın evlerinin kitap fiyatları uçmuş 100-170 tl arasında ama ayarlamaya çalışacağım.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cengiz Balkiraz
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim 345 TYT Matematik kitabını alacağım, dediğin gibi adı bilinen kaliteli yayın evlerinin kitap fiyatları uçmuş 100-170 TL arasında ama ayarlamaya çalışacağım.
Rica ederim

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,851
İsim
İbrahim
Arkadaşlar bu sene yks'ye gireceğim elimde test kitapları var yenisini almalı mıyım? Test kitaplarının isimlerini aşağı yazacağım ve zorluk seviyeleri nasıl olduğunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
Elimde olan kitaplar

Pelikan Yayınları Tecrübe Taktiklerle Paragraf Soru Bankası​

Limit Avantaj Tyt Fizik Soru Bankası

Limit Yayınları Tyt-Ayt Avantaj Biyoloji Soru Bankası

Okyanus TYT Iceberg Kimya Soru Bankası

Almayı düşündüğüm kitap
Üç Dört Beş Yayıncılık Tyt Matematik Soru Bankası
Not matematik seviyem temel düzeyden biraz iyi
limit zor, 345 alınabilir
dostum paragraf test kitabı bilgin var mı? önerebileceğin bi kaynak var varsa söyleyebilir misin?

Top Bottom