Neler Yeni

TYT Türkçe ve Matematik Kaynak Önerisi

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Arda Eren Aslan
11. sınıf olacağım ve şimdiden TYT başlamanın gerekli olduğunu düşünüyorum. 11. sınıf boyunca TYT mat ve TYT türkçe halletmeyi planlıyorum. Eğer zaman kalırsa fen ev sosyale geçerim kalmazsa yazın halledeceğim. Matematikte orta ve ortanın üstünde bir öğrenci olduğumu düşünüyorum. (Denemelere dayanarak)

Türkçe için Türkçe TYT kitabı,dil bilgisi kitabı ve bir tane de paragraf kitabı düşünüyorum. Matematik için TYT mat kitabı (3 tane), Problemler kitabı (2 tane) ve Geometri kitabı (1 tane) düşünüyorum. Kendimce bir liste yaptım ama daha deneyimli abilerim ablalarım varsa onları dinlemek daha mantıklı olur diye düşündüm.
1693818118648.png

Rulep

80+ Gold
Tyt ye başlamış olman gerekirdi 11.sınıfta 11 e daha çok önem vermelisin yayınlar iyi tyt mattan daha fazla kaynak alma

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tyt ye başlamış olman gerekirdi 11.sınıfta 11 e daha çok önem vermelisin yayınlar iyi tyt mattan daha fazla kaynak alma
11'e daha çok önem vereceğim zaten. 11'in yanında TYT'yi bitiririm. İkisini birlikte yürütebileceğimi düşünüyorum. 11. sınıf için kaynak öneriniz var mıdır? (Sayısalım)

Rulep

80+ Gold
11'e daha çok önem vereceğim zaten. 11'in yanında TYT'yi bitiririm. İkisini birlikte yürütebileceğimi düşünüyorum. 11. sınıf için kaynak öneriniz var mıdır?
Mat karekök
Fizik kafa dengi
Biyoloji biyotik
Kimya palme

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Arda Eren Aslan
Mat karekök
Fizik kafa dengi
Biyoloji biyotik
Kimya palme
10. sınıfta bilgi sarmalın yanında karekök almıştım ama soruları kolay gelmişti. Geometriyi ne yapayım?

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
11. sınıf olacağım ve şimdiden TYT başlamanın gerekli olduğunu düşünüyorum. 11. sınıf boyunca TYT mat ve TYT türkçe halletmeyi planlıyorum. Eğer zaman kalırsa fen ev sosyale geçerim kalmazsa yazın halledeceğim. Matematikte orta ve ortanın üstünde bir öğrenci olduğumu düşünüyorum. (Denemelere dayanarak)

Türkçe için Türkçe TYT kitabı,dil bilgisi kitabı ve bir tane de paragraf kitabı düşünüyorum. Matematik için TYT mat kitabı (3 tane), Problemler kitabı (2 tane) ve Geometri kitabı (1 tane) düşünüyorum. Kendimce bir liste yaptım ama daha deneyimli abilerim ablalarım varsa onları dinlemek daha mantıklı olur diye düşündüm.
Alıntıyı görüntüle
Bilgi sarmal benim hocam

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Baslangic icin Hiz ve Renk paragraf guzeldir. Kendimde cozdugum bir kitap tavsiye ederim. Sadece onu cozdum 2023 YKS'ye hazirlanirken paragraf sorularinin hepsini yaptim.

Dil Bilgisi icin bilgi sarmal iyidir. Bende onu cozmustum.

Biyoloji icin biyotik
Kimya icin fasikullu istiyorsan Çap.
Fizik icin Palme tavsiye ederim.

Geometride zorlanmak istiyorsan 3-4-5 tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
murat akın

Alıntıyı görüntüle

Problemlerde sıkıntınız yoksa Bilgi Sarmalın kolay geleceğini düşünüyorum.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Arda Eren Aslan
Baslangic icin Hiz ve Renk paragraf guzeldir. Kendimde cozdugum bir kitap tavsiye ederim. Sadece onu cozdum 2023 YKS'ye hazirlanirken paragraf sorularinin hepsini yaptim.

Dil Bilgisi icin bilgi sarmal iyidir. Bende onu cozmustum.

Biyoloji icin biyotik
Kimya icin fasikullu istiyorsan Çap.
Fizik icin Palme tavsiye ederim.

Geometride zorlanmak istiyorsan 3-4-5 tavsiye ederim.
Paragraf temelim LGS'den kalma var çok çözüyordum ondan biraz daha zorlayıcı seçmeye çalıştım. Fen kaynakları için fizik ve kimyayı yer değiştirirsek ben de öyle düşünmüştüm. Geometri için arada kaldığım yayınlar oldu. (345,3D,Karekök Zoru Bankası) Tavsiyen için teşekkürler.

Rulep

80+ Gold
10. sınıfta bilgi sarmalın yanında karekök almıştım ama soruları kolay gelmişti. Geometriyi ne yapayım?
Kitapevinde incele bilgi sarmal orjinal bakabilirsin 11.sınıf mat kaynakları var geometri de gür yayınları fasikülü çözmüştüm

Zechion

80+ Silver
Problemler için 1 tane zor 1 tane kolay alabilirsiniz. Veya orta zor şeklinde. Endemik veya Apotemi önerebilirim zor için.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Arda Eren Aslan
Problemlerde sıkıntınız yoksa Bilgi Sarmalın kolay geleceğini düşünüyorum.
Problemim çok iyi değil o yüzden bilgi sarmalında toparlayıp apotemiye geçmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Problemler için 1 tane zor 1 tane kolay alabilirsiniz. Veya orta zor şeklinde. Endemik veya Apotemi önerebilirim zor için.
Ben de öyle düşündüm attığım fotoğraftakiler nasıldır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kitapevinde incele bilgi sarmal orjinal bakabilirsin 11.sınıf mat kaynakları var geometri de gür yayınları fasikülü çözmüştüm
Tavsiyeniz için teşekkürler.

Zechion

80+ Silver
TYT mat için başlangıçta orijinal çok fazla gelir. Eğer ki zor kaynak istiyorsan orijinali 3d ile değiştir. Paragraf için limite zor diyenler vardı. Bi' bakman gerek. Geometri için de 3D TYT başlangıçta zor gelebilir.
Biyoloji için Biyotik kolay-orta arası.
Fizik için ben paraf IQ aldım. Bittikten sonra 3D geçeceğim.
Matematikte ise 345 ve 3D matematiği beraber götürüyorum. 3D seviyesine çıktıktan sonra 3D'ye başla. Şuan ki tyt netlerin hakkında bir bilgin var mı ?

TYT mat için başlangıçta Acil de zor gelir. Acil ve orijinal öncesinde kesinlikle 3D çözülmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,848
Üyeler
159,848
Son üye
by_muryum
Top Bottom