Neler Yeni

TYT'si 0 olan biri TYT'ye İlk Adım Kitabını Alması Tavsiye Olunur mu?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
TYT'si 0 olan biri TYT'ye İlk Adım kitabını tavsiye eder misiniz?
Bu kitabı yeni gördüm.
70 günde TYT Matematik kitabım var.
Bunla onu beraber götürsem mi dedim. Çünkü yeni nesil sorulardan öte normal soruları da çözemiyorum.
Bunu çözüp ardından 70 gündeye geçsem nasıl olur?

Bugün 70 günün 3.günündeyim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
TYT'si 0 olan biri TYT'ye İlk Adım kitabını tavsiye eder misiniz?
Bu kitabı yeni gördüm.
70 günde TYT Matematik var.
Bunla onu beraber götürsem mi dedim. Çünkü yeni nesil sorulardan öte normal soruları da çözemiyorum.
Bunu çözüp ardından 70 gündeye geçsem nasıl olur?

Bugün 70 günün 3.günündeyim.
Şimdi mantıklı olabilir ancak şey beklentiniz olmasın böyle 70 günde TYT 100 nete direk çıkamazsınız ama sizi baya bir ileri götürebilir.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Tyt 70 günde olacak iş değil sınava kadar düzenli çalışma olmalı. Eğer temeliniz yoksa önce basit anlatım şekillleri ile konuları oturtun ardından konular bitince sorulara ağırlık vererek seviyeyi gittikçe arttırın

• Beğen

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi mantıklı olabilir ancak şey beklentiniz olmasın böyle 70 günde TYT 100 nete direk çıkamazsınız ama sizi baya bir ileri götürebilir.
Tyt 70 günde olacak iş değil sınava kadar düzenli çalışma olmalı. Eğer temeliniz yoksa önce basit anlatım şekillleri ile konuları oturtun ardından konular bitince sorulara ağırlık vererek seviyeyi gittikçe arttırın
Ya zaten 70 gün ardından "eveet flash bellek ile bilgiler yüklendi şimdi sorular korksun benden" gibi bir modda değilim. İşte önce kolay sorulardan başlamak adına TYT'ye İlk Adım nasıl olur dedim?

@Rulep sen ne diyorsun?

• Beğen

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
mert hocanın 70 günde tyt kitabı olabilir bence mert hocanın anlatımı güzel seni bı tık ileriye götürebilir ek kaynak olarakta karekök 0 olabilir belki ya da daha kolay kaynak varmı bilmiyorum hiç yinede 70günde tyt kitaplarının video anlatımlarıyla ileriye taşıyabilir seni

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mert hocanın 70 günde tyt kitabı olabilir bence mert hocanın anlatımı güzel seni bı tık ileriye götürebilir ek kaynak olarakta karekök 0 olabilir belki ya da daha kolay kaynak varmı bilmiyorum hiç yinede 70günde tyt kitaplarının video anlatımlarıyla ileriye taşıyabilir seni
70 Gün zaten var. Acaba TYT'Ye ilk adım gerekli mi onu soruyorum.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Çözemediklerim daha fazla. Hani yeni nesil olduğu için soruların çoğu. Yorumlamada güçlük çekiyorum.
ilk adımın videolarına şimdi üstünkörü baktım güzel sorular gibi yeni başlayanlar için bide karekök 0ın pdfini buldum onunda içeriğine bakayım yan kitap yani ilk adımı çözüp bide karekök 0 da pekiştirmek için uygun mu değil mi diye

Rulep

80+ Gold
Ya zaten 70 gün ardından "eveet flash bellek ile bilgiler yüklendi şimdi sorular korksun benden" gibi bir modda değilim. İşte önce kolay sorulardan başlamak adına TYT'ye İlk Adım nasıl olur dedim?

@Rulep sen ne diyorsun?
karekök 0 derim hem sen hemde kardeşin kullanır o kitabı ikinize büyük faydası olur mert hocanın kıtabında zorlanıyor musun
elindeki aktif matı da çözebilirsin

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
karekök 0 derim hem sen hemde kardeşin kullanır o kitabı ikinize büyük faydası olur mert hocanın kıtabında zorlanıyor musun
elindeki aktif matı da çözebilirsin
hocam mert hocanın ilk adım kitabında soruları pekiştirsin temelini anlasın sonrada karekök 0danda sorusunu çözsün güzel olur sizce nasıl ? benim fikrim bu yönde

• Beğen

Rulep

80+ Gold
Şöyle : videoda çözmeden önce ben çözmeye çalışıyorum. Atıyorum 5 soru varsa 1 sorusunu anca çözebilyorum.
karekök 0 da ağır gelebilir aktif matı çözün yeni kitap almayın boşa para vermeyin ilk adıma
peki yapamadıklarınızı anlayabiliyor musunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,533
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom