Neler Yeni

TYT'si 0 olan biri TYT'ye İlk Adım Kitabını Alması Tavsiye Olunur mu?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
karekök 0 da ağır gelebilir aktif matı çözün yeni kitap almayın boşa para vermeyin ilk adıma
peki yapamadıklarınızı anlayabiliyor musunuz
Hocam Aktif Mat 0 dan toplamadan başlıyor. Yine de uygun mudur?
peki yapamadıklarınızı anlayabiliyor musunuz
Yani hoca anlattıktan sonra anlıyorum. Neyi neden yaptığını falan...

Rulep

80+ Gold
Hocam Aktif Mat 0 dan toplamadan başlıyor. Yine de uygun mudur?

Yani hoca anlattıktan sonra anlıyorum. Neyi neden yaptığını falan...
anladıktan sonra o soruyu kendiniz tekrar edin neden böyle yaptı diye sorun kendiniz cevap verin videoyu böyle izleyin, bitirin (kitaba yazmayın onu kendiniz çözecekseniz) sonra 15 dk kafanızı dinlendirin kitabı açın hiç bir şekilde çözümünü görmeden o soruları tekrar çözün yapamazsanız sıkıntı etmeyin başka derse geçin biraz ona çalışın sonra tekrar yapamadıklarınıza uğraşın yine olmazsa bu sefer çözümünü izleyin ertesi gün çözümünü izlediklerinize tekrar uğraşın bu böyle devam etsin

aktifi incelemedim faydası mı olur zaman kaynı olur bilmiyorum istiyorsanız çözün veya zorlandığınız konulara ilk ondan çözebilirsiniz

tyt matematiğe ilk adım kitabını almayın kampı inceledim ss koyuyorum aynı şeyleri anlatıyor 70 günde kampı ile detay farkı var mıdır bilmiyorum ama bence gerek yok 70 günde ideal

Ekler

• 1661673917333.png
    1661673917333.png
    619.6 KB · Hit: 31

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
anladıktan sonra o soruyu kendiniz tekrar edin neden böyle yaptı diye sorun kendiniz cevap verin videoyu böyle izleyin, bitirin (kitaba yazmayın onu kendiniz çözecekseniz) sonra 15 dk kafanızı dinlendirin kitabı açın hiç bir şekilde çözümünü görmeden o soruları tekrar çözün yapamazsanız sıkıntı etmeyin başka derse geçin biraz ona çalışın sonra tekrar yapamadıklarınıza uğraşın yine olmazsa bu sefer çözümünü izleyin ertesi gün çözümünü izlediklerinize tekrar uğraşın bu böyle devam etsin

aktifi incelemedim faydası mı olur zaman kaynı olur bilmiyorum istiyorsanız çözün veya zorlandığınız konulara ilk ondan çözebilirsiniz

tyt matematiğe ilk adım kitabını almayın kampı inceledim ss koyuyorum aynı şeyleri anlatıyor 70 günde kampı ile detay farkı var mıdır bilmiyorum ama bence gerek yok 70 günde ideal
ilk adımın soruları değişik sanki ama konu anlatımı aynı olur zaten başka bir anlatımı olmaz ilk adımın soruları iki sayfayıda karşılaştırınca daha temel gibi azda olsa yeni nesli karıştırmaya çalışmış bu sayfalara bakınca neden ilk adımı tercih etmiyorsunuz

Rulep

80+ Gold
ilk adımın soruları değişik sanki ama konu anlatımı aynı olur zaten başka bir anlatımı olmaz ilk adımın soruları iki sayfayıda karşılaştırınca daha temel gibi azda olsa yeni nesli karıştırmaya çalışmış bu sayfalara bakınca neden ilk adımı tercih etmiyorsunuz
işlem yeteneğinde sorun varsa elindeki aktif mat kitabı iş görür toplama ile başlıyormuş mat ilk adım da aynı şekil para vermeye gerek yok ve hoca çözünce anlıyorum demiş soru eksiği var bence yani neyde zorlandığını bilmediğim için toplama da zorlanıyorsa çözsün aktifi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
yok kampı tekrar etmeyeceğim. Yani İlk Adım kitabını çözeceğim. Yani önce 70 gün videosunu izleyip. Sonra ilgili konudaki soruları önce TYT ilk adım sonra da 345 ten çözcem. Yoksa ekstra onu takip etmeyeyeceğim video olarak.

Plan yukarıdaki gibi. Nasıl? TYT ilk adım bir soru kitabı bu arada. Aktif Matematik alıştırma kitabı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mat ilk adım da aynı şekil para vermeye gerek yok
MAT İLK ADIM değil TYT İLK ADIM konuda bahsettiğim.

Rulep

80+ Gold
yok kampı tekrar etmeyeceğim. Yani İlk Adım kitabını çözeceğim. Yani önce 70 gün videosunu izleyip. Sonra ilgili konudaki soruları önce TYT ilk adım sonra da 345 ten çözcem. Yoksa ekstra onu takip etmeyeyeceğim video olarak.

Plan yukarıdaki gibi. Nasıl? TYT ilk adım bir soru kitabı bu arada. Aktif Matematik alıştırma kitabı.

MAT İLK ADIM değil TYT İLK ADIM konuda bahsettiğim.
kitaplar önümde değil yt den görebildiğim kadarıyla yorumluyorum tyt ilk adımı incelemesini göremedim para verme diye şey ettim alacaksan al ilk adımı
345 durakoysun zorlanırsın ilk adımı çöz 70 gündeyi çöz yapamadığın kalmasın önemli olan kitabı DOĞRU bitirmek biraz mesafe katet sonra 345 e başlarsın

Rulep

80+ Gold
Başlangıç seviye bir kitap için ne önerirsin? TYT İLK ADIM haricinde.
karekök 0 var öneririm ama sen mert hocanın kampı kitaabında zorlanıyorum deyince onda da zorlanırsın onun haricinde aktif mat var

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
karekök 0 var öneririm ama sen mert hocanın kampı kitaabında zorlanıyorum deyince onda da zorlanırsın onun haricinde aktif mat var
Dediğim gibi Aktif Mat bir alıştırma kitabı. Ama TYT İLK ADIM bir soru bankası kitabı. Soru bankası tipinde mert hoca ardından çözülebilecek bir kitap var mı?

Rulep

80+ Gold
Dediğim gibi Aktif Mat bir alıştırma kitabı. Ama TYT İLK ADIM bir soru bankası kitabı. Soru bankası tipinde mert hoca ardından çözülebilecek bir kitap var mı?
70 günde kitabını çözebilirsin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
70 günde kitabını çözebilirsin
70 günde kitabı zaten var. Ama o da soru kitabı değil yani pek. O konu öğretme kitabı. 70 günü çözeceğim. Videoyla beraber.
Ondan sonra tek başıma oturup çözebileceğim kolay kitap olarak ne önerirsin?

Rulep

80+ Gold
70 günde kitabı zaten var. Ama o da soru kitabı değil yani pek. O konu öğretme kitabı. 70 günü çözeceğim. Videoyla beraber.
Ondan sonra tek başıma oturup çözebileceğim kolay kitap olarak ne önerirsin?
345 e geçebilirsin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
345 e geçebilirsin
Nasıl yani 70 Günde TYT'den mert hoca'dan dinleyerek çözdükten sonra yani

kendim çözmeye çalıştım
sonra dinledim
sonra neyi neden yaptığına baktım

bundan sonra 345'e geçebilir miyim? Yoksa TYT İlk Adım mı alayım? Çünkü abi 345 i geçen seneden ilk sayfalarını biraz çözdüm ve zorlandığım yerleri var. O zaman RM takip ediyordum.

@Rulep

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,918
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan