- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Bana vermiyor İş Bankası şubelerine gidin diyor sen şubeye gidip mi yaptın?naystan borç al ben sürekli alıyorum
Bana vermiyor İş Bankası şubelerine gidin diyor sen şubeye gidip mi yaptın?naystan borç al ben sürekli alıyorum
Bende öyleyim'de suanki piyasa vs çok zor bu saatten sonra araba almak vsArabam var zaten. Bende arabaları A noktasından B noktasına götüren bir araç olarak görüyorum dostum. Ekstrem bir arabam olmadığı sürece bu fikrim değişmez. Sempati duyduğum arabalar var ama o kadar sadece.
neden açmadınız sürekli indirim vs. paylaşıyorsunuz,yarın nays hesabı açın görüntülü konuşma ile müşteri olunca en son 50 tl veriyordu davet kodu ile de 20 tl veriyor ilk borç almaya 0 faizNays'ım yok halihazırda hiç kullanmadim
Üşengeçligimden galiba bı ara bakarım avantajlarina vs ona göre başvurumu yaparımneden açmadınız sürekli indirim vs. paylaşıyorsunuz,yarın nays hesabı açın görüntülü konuşma ile müşteri olunca en son 50 TL veriyordu davet kodu ile de 20 TL veriyor ilk borç almaya 0 faiz
telefondan verdi bana, bazı kullanıcılar kimliğiniz eski ise vermiyor diyordu o yüzden olabilir.Bana vermiyor İş Bankası şubelerine gidin diyor sen şubeye gidip mi yaptın?
Uygulamada geçerli yazıyor, hatta bence uygulamadan almakta fayda var. Çünkü boşuna E-Ticaret cashback limitini bitirmeye gerek yok.Flo uygulamasında nays geçerli mi? Yoksa Hb den mi almak lazım
Kimliğim de yeni sebep ne anlamadım gitti. Müşteri hizmetlerine sordum onlar da şubeye gidin diyor.telefondan verdi bana, bazı kullanıcılar kimliğiniz eski ise vermiyor diyordu o yüzden olabilir.
Kimliğim de yeni sebep ne anlamadım gitti. Müşteri hizmetlerine sordum onlar da şubeye gidin diyor.