🔥İndirim UA Charged Pursuit 3 Koşu Ayakkabısı 998₺

kyilmaz

80+
Reaksiyon skoru
98
Uzun bir süredir takipte olduğum bir ayakkabı ben aldım sizinle de paylaşmak istedim. Çoğu numarası 998TL, normalde beyazını istiyordum fakat siyahıda çok kötü değil diyip aldım. En kötü iade edersiniz. :)

Link: https://www.amazon.com.tr/Under-Armour-Charged-Ayakkabısı-3024878-001/dp/B09692V2CC/ref=sr_1_5?crid=2GGZKID3ZS4A1&keywords=under+armour+erkek+ayakkabı&qid=1673041876&sprefix=,aps,113&sr=8-5
güzel değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta geçenlerde amazonda 700 e falan düşmüştü

güzel değil

hatta geçenlerde amazonda 700 e falan düşmüştü
Zevk meselesi, ayrıca büyük ihtimal fiyat güncellemesi gelicek. Bence alınabilir bir fiyatta

spor ayakkabı da nike ve adidas dışındakilere pek güvenmiyorum bu marka biliniyor mu

bir cok kisinin yazdigi gibi gorselle arasinda cok fark var bu da cok sinir bozucu olsa da ayakkabinin kullanimi cok rahat ve ayak ta guzel duruyor onun icin iade etmedim. kalibi biraz dar alacak olan varsa ona gore alsin.
gorselle alakali olarak marka butun her yer de bu gorseli kullanmis yani amazonla alakili bi durum degildir umarim.

spor ayakkabı da nike ve adidas dışındakilere pek güvenmiyorum bu marka biliniyor mu

bir cok kisinin yazdigi gibi gorselle arasinda cok fark var bu da cok sinir bozucu olsa da ayakkabinin kullanimi cok rahat ve ayak ta guzel duruyor onun icin iade etmedim. kalibi biraz dar alacak olan varsa ona gore alsin.
gorselle alakali olarak marka butun her yer de bu gorseli kullanmis yani amazonla alakili bi durum degildir umarim.
Bahsettiğin markalarla karşılaştırırsak, hangisi iyi tartışılır fakat kötü olmadığı kesin.

Edit: Görseldekinden farklı olabilir evet videolarını izledim fakat beğenmezsem iade edeceğim, sonuçta Amazon'un iade politikasının nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz diye düşünüyorum.

O paraları vereceksen Nike,Adidas,Puma gibi markalara bakarım UA kötü değil ama bence olması gerekenden fazlaya satılıyor...

Yazda bunlar indirimsiz şekilde 500 TL'den satılmıştı :/
O yüzden içimden almak gelmiyor.

Under Armour Markası Dünyada Bilinen Bir Marka Dostum Emin Olabilirsin

çok güzel ayakkabı beyazı var bende giyince nike adidasın ayakkabı olmadığını anlıyosunuz :D özellikle taban padi aşırı kaliteli

bu bütçelerde adidas nike alanın fikrini ben mantıklı bulmuyorum rezalet ürün üretiyorlar under armour trde çok popüler olamamış bi marka şahsen bende kullanıyorum gayet rahat ve güzel

bu bütçelerde adidas nike alanın fikrini ben mantıklı bulmuyorum rezalet ürün üretiyorlar under armour trde çok popüler olamamış bi marka şahsen bende kullanıyorum gayet rahat ve güzel
ama bu ayakkabı da o rezalet diye bahsettiğim kervandan bi ürün

ama bu ayakkabı da o rezalet diye bahsettiğim kervandan bi ürün
Nike af1 var ayagimi acitiyo gunde 10 saat ayagimda oldugu için şimdi bu modeller bakiyorum bu konu sahibi arkadaşin attigi,puma ve şu model arasinda kalddim https://www.amazon.com.tr/dp/B08PZBZ44W?smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1&psc=1

1673043897600.png

azcık ucuzlasa bunu alıcam da çok pahalı bu aralar bi ara morhipoda 1300 e düştü onda da siparişi iptal ettiler

Nike af1 var ayagimi acitiyo gunde 10 saat ayagimda oldugu için şimdi bu modeller bakiyorum bu konu sahibi arkadaşin attigi,puma ve şu model arasinda kalddim https://www.amazon.com.tr/dp/B08PZBZ44W?smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp&th=1&psc=1
kanka 1k bütçen varsa under armour alma 1klık ürünleri kötü kalite

https://www.underarmour.com.tr/erkek-ua-charged-vantage-2-kosu-ayakkabisi-siyah-1/ bende bu var alabiliyorsan al çok rahat ayakkabı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,126
Üyeler
173,764
Son üye
Pochi Yamamoto
Geri