Dwayne 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 2,032 Reaksiyon skoru 566 30 Temmuz 2024 #1 format attım virüs bulastıgı için sadece c ye oyunlar duruyor ama u play steam gibi oyunu görmüyor bi taktiği varmı yoksa sil yüklemi yapmam lazım
format attım virüs bulastıgı için sadece c ye oyunlar duruyor ama u play steam gibi oyunu görmüyor bi taktiği varmı yoksa sil yüklemi yapmam lazım
ArizonaKertenkelesi Cezalı 80+ Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 316 Reaksiyon skoru 70 30 Temmuz 2024 #2 Dwayne yazmış: format attım virüs bulastıgı için sadece c ye oyunlar duruyor ama u play steam gibi oyunu görmüyor bi taktiği varmı yoksa sil yüklemi yapmam lazım Devamı için tıklayın... hocam resetleme diye bir seçenek yoksa silip yükleyin
Dwayne yazmış: format attım virüs bulastıgı için sadece c ye oyunlar duruyor ama u play steam gibi oyunu görmüyor bi taktiği varmı yoksa sil yüklemi yapmam lazım Devamı için tıklayın... hocam resetleme diye bir seçenek yoksa silip yükleyin
Dwayne 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 2,032 Reaksiyon skoru 566 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ArizonaKertenkelesi yazmış: hocam resetleme diye bir seçenek yoksa silip yükleyin Devamı için tıklayın... yükleyemem 3 4 gün kafadan gider silersem daha indirmem
ArizonaKertenkelesi yazmış: hocam resetleme diye bir seçenek yoksa silip yükleyin Devamı için tıklayın... yükleyemem 3 4 gün kafadan gider silersem daha indirmem