Alıntıyı görüntüle
İçeri giremiyorum böyle bir arıza veriyor , serverlar mı çöktü sizde de böyle mi
Arkadaşlar benim bir tespitim var eğer R6 girilmiyorsa Ubisoft Serverleri de gidiktir bakınız tespitimin kanıtıBende de böyle. İnternetteki çözümleri denedim çare olmadı.
r6 zaten ubisoftun online tarafında kalesi o gidince hepsi gidiyo dediğiniz gibiArkadaşlar benim bir tespitim var eğer R6 girilmiyorsa Ubisoft Serverleri de gidiktir bakınız tespitimin kanıtı
Alıntıyı görüntüle
mantıklı gayet teşekkürlerArkadaşlar benim bir tespitim var eğer R6 girilmiyorsa Ubisoft Serverleri de gidiktir bakınız tespitimin kanıtı
Alıntıyı görüntüle
Alternatifi de yok ki oyunun EFT gibi 600 saat oynattı halen oynatıyor yine Battle Pass aldım onunla uğraşıyorum xDr6 zaten ubisoftun online tarafında kalesi o gidince hepsi gidiyo dediğiniz gibi
Kafayı yedim 2 saattir ya, bir sürü yöntem denedim yok. Epic Games kütüphanemde olan AC Valhalla'yı başka diske taşımaya çalışıyorum sabahtan beri, öyle saçma bir şey ki, complete edition var Epic'ten inen sadece ana oyunmuş, sonrasında Ubisoft Connect'ten diğer eklentileri indiriyormuş, yedeklediğim oyun dosyalarını Epic Games'e ve Ubisoft'a tanıtmaya çalışıyorum sabahtan beri ya, bir de üstüne bu bağlantı koptu sorunu olunca kafayı yedim.Alıntıyı görüntüle
İçeri giremiyorum böyle bir arıza veriyor , serverlar mı çöktü sizde de böyle mi
Ben arada sırada girip oynuyorum şu sıralar oyun oynayasım gelmiyor bi arkadaşlar zorlarsa valoranta giriyorumAlternatifi de yok ki oyunun EFT gibi 600 saat oynattı halen oynatıyor yine Battle Pass aldım onunla uğraşıyorum xD
Benim de aynı bir R6 kaldı oynadığım yoksa ya novel okuyorum ya da ReaperScans'de manhwa okuyorumBen arada sırada girip oynuyorum şu sıralar oyun oynayasım gelmiyor bi arkadaşlar zorlarsa valoranta giriyorum
Ubisoftun bu yanını sevmiyorum dayatıyor sana kendi ekosistemini yok bu dlcyi anca burdan indirebilirsin falan rockstarda sadece oyuna girerken lazım yada cdpr içinde aynı şey geçerliKafayı yedim 2 saattir ya, bir sürü yöntem denedim yok. Epic Games kütüphanemde olan AC Valhalla'yı başka diske taşımaya çalışıyorum sabahtan beri, öyle saçma bir şey ki, complete edition var Epic'ten inen sadece ana oyunmuş, sonrasında Ubisoft Connect'ten diğer eklentileri indiriyormuş, yedeklediğim oyun dosyalarını Epic Games'e ve Ubisoft'a tanıtmaya çalışıyorum sabahtan beri ya, bir de üstüne bu bağlantı koptu sorunu olunca kafayı yedim.
Kenara 1-2 anime attım zamanında pederle izlediğim dizilerden birkaçını buldum onları açtım tekrar izliyorum bende eski güzel günleri hatırlatıyor banaBenim de aynı bir R6 kaldı oynadığım yoksa ya novel okuyorum ya da ReaperScans'de manhwa okuyorum
Hocam niye kastınız kendini o kadar bildiğimiz Ubisoft işte öncelikle R6 için uğraşıyorlar sonra diğer oyunlarla valla verdiğiniz vakte yazık olmuş :/Kafayı yedim 2 saattir ya, bir sürü yöntem denedim yok. Epic Games kütüphanemde olan AC Valhalla'yı başka diske taşımaya çalışıyorum sabahtan beri, öyle saçma bir şey ki, complete edition var Epic'ten inen sadece ana oyunmuş, sonrasında Ubisoft Connect'ten diğer eklentileri indiriyormuş, yedeklediğim oyun dosyalarını Epic Games'e ve Ubisoft'a tanıtmaya çalışıyorum sabahtan beri ya, bir de üstüne bu bağlantı koptu sorunu olunca kafayı yedim.
Valla aşırı saçma olay ya, Epic Games'te de zaten oyunu yedekten yükleme özelliği yok, bir şekilde yükletiyorum, bu sefer de Ubisofta atıyor, ona da DLC'leri tanıtmaya çalışıyorum, Ubisoft'ta da oyunu doğrulama özelliği var da işe yaramadı, başka özellik de var, oyun zaten kuruluysa tarayıp doğruluyor, o da çalışmadı, aslında çalışıyor, evet oyun dosyaları doğru yüklü diyor ama oyna butonu gelmiyor, güncelle diyor, onu da 140 GB gösteriyor, diskte de o kada yer yok, iyice sinir oldum.Ubisoftun bu yanını sevmiyorum dayatıyor sana kendi ekosistemini yok bu dlcyi anca burdan indirebilirsin falan rockstarda sadece oyuna girerken lazım yada cdpr içinde aynı şey geçerli
Valhalla'da 40 saati devirmiştim, güzel gidiyordu, C diskinde yer kalmamış, E'ye taşıyayım dedim, oyundan oldum, sildim attım şimdi. AC Mirage'e başlayacağım artık, 2 AC oyunu birden oynanmıyor, önce Valhalla'yı bitireyim demiştim, kursağımda kaldı.Hocam niye kastınız kendini o kadar bildiğimiz Ubisoft işte öncelikle R6 için uğraşıyorlar sonra diğer oyunlarla valla verdiğiniz vakte yazık olmuş :/
İşte bu yüzden biz fakirler siz zenginlerden daha rahatız zaten 500GB SSD var elimde 3 5 oyunluk yer var nereye taşıyayım bitirene kadar bekliyoruzValla aşırı saçma olay ya, Epic Games'te de zaten oyunu yedekten yükleme özelliği yok, bir şekilde yükletiyorum, bu sefer de Ubisofta atıyor, ona da DLC'leri tanıtmaya çalışıyorum, Ubisoft'ta da oyunu doğrulama özelliği var da işe yaramadı, başka özellik de var, oyun zaten kuruluysa tarayıp doğruluyor, o da çalışmadı, aslında çalışıyor, evet oyun dosyaları doğru yüklü diyor ama oyna butonu gelmiyor, güncelle diyor, onu da 140 GB gösteriyor, diskte de o kada yer yok, iyice sinir oldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valhalla'da 40 saati devirmiştim, güzel gidiyordu, C diskinde yer kalmamış, E'ye taşıyayım dedim, oyundan oldum, sildim attım şimdi. AC Mirage'e başlayacağım artık, 2 AC oyunu birden oynanmıyor, önce Valhalla'yı bitireyim demiştim, kursağımda kaldı.