Çok anlamadığım için inanılmaz aradayım hani biri deseki net şu direkt alıxam taksitle faiz olmadığı için sıkıntı olmuyor ödemekte yani oyun oynaycağım biraz video editi de deneyeceğim direkt al diyebildiğin varsa alayımAsus ve msi varken tulpar çok düşük kalmış her açıdan. Fiyatı da öyle tabii ama imkan varken iyisini almakta fayda var. Diğer ikisi arasında ise biraz kararsız kaldım ama galiba asus rog alırdım. MSI katana da olabilir -şu an katana kullanıyorum- fakat asus gpu harici hemen hemen her şeyde daha çok ileri çıkıyor.
Hocam ikisi de gayet güzel, msi işlemci ve ekran kartı olarak 10x ve 15y gücünde ise asus 13x ve 10y gücünde diyebilirim, ikisi de işinizi görür gibi fakat ben biraz daha kalite farkı olmasından da dolayı asus rog alırdım galiba.Çok anlamadığım için inanılmaz aradayım hani biri deseki net şu direkt alıxam taksitle faiz olmadığı için sıkıntı olmuyor ödemekte yani oyun oynaycağım biraz video editi de deneyeceğim direkt al diyebildiğin varsa alayım
Direkt şu diyemiyorum çünkü biraz kaliteden kısarım mühim değil çok performans istiyorum diyosanız msi da olabilir çünkü performans olarak farkları var yani, fakat asusun donanımları da işimi görür derseniz onu alın.Hocam ikisi de gayet güzel, msi işlemci ve ekran kartı olarak 10x ve 15y gücünde ise asus 13x ve 10y gücünde diyebilirim, ikisi de işinizi görür gibi fakat ben biraz daha kalite farkı olmasından da dolayı asus rog alırdım galiba.
Araştırdım şimdi biraz Asus trde 50k msı aynı fiyata geliyor satmq ihtimalimide düşünüp birazdan asus siparişini veriyorum çok teşekkür ederimHocam ikisi de gayet güzel, msi işlemci ve ekran kartı olarak 10x ve 15y gücünde ise asus 13x ve 10y gücünde diyebilirim, ikisi de işinizi görür gibi fakat ben biraz daha kalite farkı olmasından da dolayı asus rog alırdım galiba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Direkt şu diyemiyorum çünkü biraz kaliteden kısarım mühim değil çok performans istiyorum diyosanız msi da olabilir çünkü performans olarak farkları var yani, fakat asusun donanımları da işimi görür derseniz onu alın.