ege001
80+ Silver
Dahası
Rotring RAPID al ben 2 yildir kullaniyorum saatlerce yazi yazmama ragmen elimi hic agritmiyor ve hic uc kirmiyor
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Rotring Rapid Mekanik Kurşun Kalem, Siyah, 0.7 Mm https://amzn.eu/d/bf66FHIlink atar mısın ben bulamadım
mono graphı bi saat önce baktım ucu çok hassasmış ucuna basıyorlar uç gelmiyo fln bir de çok bilindik marka değil o yüzden eledim onuYani hocam. Gerekli bir şey. Sınav senemdeyim uzun süre kalem tutacağım. Rahat bir kalem olması şart. Tombow Mono Graph öneren olmuş, Pentel öneren olmuş. Nasıllardır bilgileriniz var mıdır ?
link atar mısın ben bulamadım
Anasını ağlatarak kullandım 4 yıl oldu hala kullanmaktayım ucu yamuldu iğne takıp bir nebze düzeldi kullanıyorumHocam rotring 500 harbiden parasına değen bir kalem mi ? 1 sene boyunca hep kullanacağım. Uç kırma, eli rahatsız etme gibi durumları olur mu ?
Şuan ki kalemim uç yemeye başladı. Bildiğiniz yiyor. 2-3 gün gidecek uç 1 saatte bitiyor.
senin kullandığın grip edition mı grip 2010 mu ve ne farkları varFaber castel in üçgen kalemi ortaokul sonda almıştım şuan ünideyim halen kullanıyorum.Ayrıca prime üyelere özel 160 dan 130 a düşüyor.
grip 2011 i almıştımsenin kullandığın grip edition mı grip 2010 mu ve ne farkları var
Mesaj otomatik birleştirildi:
kafam çok karıştı yine başladığım noktaya geri döndüm
grip 2010 mu rotring 500 mügrip 2011 i almıştım
Kaliteli kalem. Normal bi kalemdekinden daha yavaş tükeniyor ucum. Minnak minnak veriyor ucu.Eskiden 30 lira kalem falan denince böyle gözümüz ayrışırdı. Şimdi kalemler olmuş 200-300 lira.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam rotring 500 harbiden parasına değen bir kalem mi ? 1 sene boyunca hep kullanacağım. Uç kırma, eli rahatsız etme gibi durumları olur mu ?
Şuan ki kalemim uç yemeye başladı. Bildiğiniz yiyor. 2-3 gün gidecek uç 1 saatte bitiyor.
Kesinlikle rotring 500.grip 2010 mu rotring 500 mü