Üçlü prizden çıkan kıvılcımlar !!

Sefather

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar aldığım üçlü priz sözde viko kaliteli marka, aylardır bende fakat biay kullandıktan sonra bu hale geldi hala da aynı. İster telefon şarjı ister bilgisayar şarjı ne takarsam takayım kıvılcım çıkıyor. Ve yerine rahat girip rahat çıkıyor bu da bi sorun. Zor girip zor çıkması gerekirdi. Belkide sorun bundandır. Eğer sorun bu prizdeyse bana sağlam enaz üçlü priz önerir misiniz? ?

Digiworld Akım Korumalı + Çocuk Korumalı + Uydu Korumalı Fiyatı

3 digiworld akım korumalı priz kullanıyoruz şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı koruması da var bugüne kadar hiç kıvılcım falan görmedim zor grip zor çıkıyor xd

140tl almıştı babam

içinde tutan şeritler gevşemiş olabilir. Elektrikten az biraz anlıyorsan açıp düzeltebilirsin, açarsan topraklama olup olmadığına bak

Arkadaşlar aldığım üçlü priz sözde viko kaliteli marka, aylardır bende fakat biay kullandıktan sonra bu hale geldi hala da aynı. İster telefon şarjı ister bilgisayar şarjı ne takarsam takayım kıvılcım çıkıyor. Ve yerine rahat girip rahat çıkıyor bu da bi sorun. Zor girip zor çıkması gerekirdi. Belkide sorun bundandır. Eğer sorun bu prizdeyse bana sağlam enaz üçlü priz önerir misiniz? ?

Bence bu en iyisi;
Donanım arşivi bile kullanıyor. İnstagramda paylaşmıştı.
Fena görünüyorda aşıyor hocam beni maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerir misiniz? hocam

Fena görünüyorda aşıyor hocam beni maalesef

önerir misiniz? hocam
alınır mı?

Bütçe

Geri