Neler Yeni

Yardım Ücretli VPN Tavsiyesi (2025 yılında Türkiye'de çalışan)

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert Güler
piyasada bulabileceğin en iyi vpn proton vpn, isviçreli bir şirket yönetiyor isviçre merkezli oldugu için isviçre hükümetinin gizlilik yasalarına tabii, isviçrenin siber gizlilik yasaları dünyanın en sıkı siber güvenlik yasası öyle herkese kolay kolay bilgi satmıyorlar ancak dünya çapında aranan bi suçlu olman lazım ki bilgilerini paylaşsınlar
Proton vpn'e pc üzerinden giriş yapamadım dün bugün tekrar deneyeceğim teşekkür ederim

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İsmail
proton yıllık 1 dolar diyor doğrumudur?

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
kerim deveci
Proton vpn derim ayrıca diğer servislerine de bakabilirsin

ynsmr11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yunus emre kırcı
tunnelbear kullanıyorum yıllık 300 veriyorum. daha uyguna önerebileceğiniz var mı

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İsmail
resim_2025-02-25_013751194.png

cr1ta

80+ Bronze
Eskiye dönük hiçbir falsosu olmayan ki zamanında FBI ofislerini basıp veri almak istediklerinde ofislerinde kullanıcılara dair hiçbir bilgi bulamamıştı. Onun dışında hızlı ve anonim seçenek olan Mullvad VPN i önerebilirim.

Satın almak için hesap vb. açmana falan gerek yok. Sana kod verilir o kod senindir unutursan hesap gider. Her ay yeni kodlarla da abonelik alabilirsin. Yada halihazırdaki kodunla aboneliğini devam ettirebilirsin.

Onun dışında 2. seçenek Proton VPN'dir.

Diğer türlü popüler seçeneklere dikkat edilmesi gereklidir. Bir ara merak salıp bu konu hakkında vakit ayırdım. Mullvad ve proton dışında adam akıllı anonimliğe önem veren yok ne yazık ki.

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
İsmail
Eskiye dönük hiçbir falsosu olmayan ki zamanında FBI ofislerini basıp veri almak istediklerinde ofislerinde kullanıcılara dair hiçbir bilgi bulamamıştı. Onun dışında hızlı ve anonim seçenek olan Mullvad VPN i önerebilirim.

Satın almak için hesap vb. açmana falan gerek yok. Sana kod verilir o kod senindir unutursan hesap gider. Her ay yeni kodlarla da abonelik alabilirsin. Yada halihazırdaki kodunla aboneliğini devam ettirebilirsin.

Diğer türlü popüler seçeneklere dikkat edilmesi gereklidir. Bir ara merak salıp bu konu hakkında vakit ayırdım. Mullvad ve proton dışında adam akıllı anonimliğe önem veren yok ne yazık ki.
sistem fena değilmiş 5 euro istediğin kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc de kullanım için nasıldır tavsiye ederseniz heman alacagım.

cr1ta

80+ Bronze
sistem fena değilmiş 5 euro istediğin kadar.

pc de kullanım için nasıldır tavsiye ederseniz heman alacagım.
Yıllardır 5 euro aylık sabit fiyatı kullanıyorlar. Yani 1 yıl 5 euro değil, aylık 5 euro yanlış anlaşılma olmasın orda :)

Onun dışında PC de bayağı bir süre kullandım, arkenfox kullanıyordum eskiden firefox cfg si gibi bir şey olabildiğince anonim bir deneyim sunuyordu. Üstüne de mullvad vpn ile destekliyordum. Şahsen içimin en rahat ettiği vpn di diyebilirim.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Alp Kaan CEYLAN

Bu fbi sızma olayını mullvad için mi dediniz? Yanlış hatırlamıyorsam bu olay mullvad veya tunnelbear içindi diye hatırlıyorum protonun değil gibi, belki de ben yanlış hatırlıyorumdur

cr1ta

80+ Bronze
Bu fbi sızma olayını mullvad için mi dediniz? Yanlış hatırlamıyorsam bu olay mullvad veya tunnelbear içindi diye hatırlıyorum protonun değil gibi, belki de ben yanlış hatırlıyorumdur
Mullvad için, daha doğrusu fbi değil de isveç polisi sanırım. İsveç polisi ofislerini basıyor ve kullanıcı bilgisini talep ediyorlar fakat kullanıcı verileri tutulmadığı için hiçbir bilgiye ulasamiyorlar.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Mullvad için, daha doğrusu fbi değil de isveç polisi sanırım. İsveç polisi ofislerini basıyor ve kullanıcı bilgisini talep ediyorlar fakat kullanıcı verileri tutulmadığı için hiçbir bilgiye ulasamiyorlar.
Mesajda biraz proton için diyormuşsunuz gibi anlaşılmış bence, olayı biliyorum fbi mi isveç polisi mi bilmesemde sunucuları alıyorlardı hatta sanırım incelemek için fakat sunuculardan da bir bilgi çıkmıyordu diye biliyorum

yanlış hatırlamıyorsam tabi

Top Bottom