Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ÜCRETSİZ 100 ₺ KAZANMAK 🔥🔥

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kendileri Mclaren F1 takım sponsorudur.
Güvenilir diyebilirim.
IMG_20211016_191637.jpg

Doğruymuş brom. Güzel :')

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hepinize merhabalar arkadaşlar. Bugün Bitci.com sitesinden nasıl 100 TL kazanabileceğinizi anlatacağım :')

Not : sizleri çok bekletmemek için henüz hesabıma onay gelmemesine rağmen, kampanyanın bitme olasılığını hesaba katarak erkenden açtım konuyu. Arkadaşım parayı alabilmişti, ben de alınca konuya ekleyeceğim.

Öncelikle sizlerle kampanya detaylarını paylaşmak istiyorum :
Hesap Onayı Gerçekleştiren Kullanıcılara 100 TL Değerinde Bitcicoin Hediyesi Şartlar ve Koşullar

Kampanya, Bitci Teknoloji A.Ş. tarafından, Bitci.com alım-satım platformu ve mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir.

Kampanyaya katılım, Bitci.com alım-satım platformu ve mobil uygulaması üzerinde yapılan işlemlere göre olacaktır.
Kampanya 13.10.2021 saat 00:00 itibarıyla başlayacak ve 15.11.2021 12:00:00 itibarıyla sona erecektir. (Türkiye Saati İle GMT+3)
Kampanya süresi boyunca Bitci.com alım-satım platformu ve mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturarak hesap onayı gerçekleştiren kullanıcılar 100 TL değerinde Bitcicoin kazanacaktır.
Hediye Bitcicoin'ler, hesap onaylanması işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte cüzdanlara yansıtılacaktır.
Kampanya mevcut ve yeni üyelikleri kapsamaktadır.
Kampanyaya katılım ilk 250.000 kişi ile sınırlıdır.
Katılım için, Bitci.com kullanıcı hesabında belirtilen kişi geçerli sayılacaktır ve hesapta belirtilen bilgiler doğru kabul edilecektir. Hesapta kayıtlı olan bilgilerin doğru olması katılımcının sorumluluğudur.
Kazanılan hediye, kampanyaya katılan Bitci.com hesabında bilgileri bulunan kişiye aittir.

Aynı tarihlerde gerçekleşecek diğer etkinliklerin kazananları arasında olmak, bu kampanyada ödül kazanmaya engel teşkil etmez.

Şimdi nasıl yapacağımıza geçelim :')

Öncelikle isterseniz benim referans kodumla(kesinlikle zorunlu değil) isterseniz başka bir linkten bitci.com'da üye oluyoruz.

üye olduktan sonra ;
Alıntıyı görüntüle

3 çizgiye tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Borsa'ya basıyoruz
Alıntıyı görüntüle
İsminizin üstüne basıp onay yöntemi'ne basıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Gerekli belgeleri yüklüyoruz
Belgeler yüklenip hesabınız onaylandıktan sonra 100 tllik bitcicoin geçiyor hesabınıza
Bu coin borsanın kendi coini, aynen binance'ın bnbsi; gate'in gttokeni gibi.
Satıp xrp alın, onu da binance tr hesabınıza yollayıp bankaya çekebilirsiniz.

Xrpnin komisyonu düşük diye bu yolu önerdim.

Direkt bankaya çekiliyor mu bilmiyorum, param gelince deneyeceğim 🤝

Not : 18 yaşından büyük olmanız gerekmekte
Not2: site güvenilir mi size kalmış, araştırın bakın. Mesuliyet almıyorum ama adamlar için 25 milyon TL para değil bilginize(250bin kullanıcı*100 TL)

Not3 : efe bulduk gibi güvendiğim traderler burda alım satım yapıyordu o yüzden ben güveniyorum. Güvenip güvenmemek size kalmış.

Param gelir gelmez konuyu detaylandıracağım. Hızlıca haberinizin olması için hemen açtım konuyu

Telefondan yazdım , hatamız olduysa affola.
Beşiktaş, F1 McLaren, İspanyol takımı Real Betis, Türkiye Basketbol Federasyonu, İskoç takımı Rangers gibi sponsorlukları bulunuyor. Gayet iyi bir firma. Teşekkürler bilgilendirme için.

Zeusj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Berkay TEMEL
Deneyen var mı ? para geldi mi ? :)

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Bu iş size para vermiyor, bitcicoin veriyor. Bu coini firma kendi ürettiği için onlara bu kampanyanın bir maliyeti yok diyebilirim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bu iş size para vermiyor, bitcicoin veriyor. Bu coini firma kendi ürettiği için onlara bu kampanyanın bir maliyeti yok diyebilirim.
Çok da öyle diyemeyiz. Bitcicoinin de bir roadmapi bulunuyor ve kendi sermayelerinden vermiş oluyorlar sonuç olarak ama onlara maaliyeti az o kesin.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben hem babamın hem annemin adına hesap açsam , bunlar aynı aile bunlara vermeyelim derler mi?
Alakası bile yok. Öyle Dünya mı varmış?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beşiktaş, F1 McLaren, İspanyol takımı Real Betis, Türkiye Basketbol Federasyonu, İskoç takımı Rangers gibi sponsorlukları bulunuyor. Gayet iyi bir firma. Teşekkürler bilgilendirme için.
Evet, sponsorlukları çok kuvvetli ama maalesef Türk yatırımcılar birden fazla dolandırıcılık vakasıyla karşılaştıklarından güven problemi haliyle çekiyorlar.
Sponsorluklar dünya çapında.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Ratorest

80+ Silver
Benim hesabım vardı ama kimlik fotosu atmamıştım şimdi onaylayınca olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular