ÜCRETSİZ 3 Aylık Youtube Premium Alma!

Valla ben telefondan yaptım kodu girdikten sonra kart bilgileri oto hazırdı satın alma işlemi yaptım 1 tl çekti.
O youtube premium üyesi olun a tıkladım mı hatırlamıyorum.

Da
Alıntıyı görüntüle

Kodu girdikden sonra bu kisim geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde
Daha önce katınılmış bir hesap olmaması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ay yazan arkadaşlar daha önce katıldıysanız youtube premium öyle yazar

Doğrulama için falandır, verebiliyorsan ver telefon numarası bir şey olmaz.
hocam tamam ben yanlış yapıyormuşum webden girdim de ben ücretsiz denemyi kullandığım için 1 aylık bunu kullanamıyorum
ben bunu babamın hesabında açsam sonra beni aileye koysam olur mu
ve discord hesabı herhangi bir şeyle bağlanmıyorr dimi ona göre babamın hesabında kullancam kodu.

ben bunu babamın hesabında açsam sonra beni aileye koysam olur mu
Kod sanırım standart plan için geçerli. Yani aile planı için işe yaramıyor galiba ama siz yine de biraz bakın.
ve discord hesabı herhangi bir şeyle bağlanmıyorr dimi ona göre babamın hesabında kullancam kodu.
Youtube'la bağlanabiliyor Discord hesabı ama onun bununla ilgisi yok. Kodu istediğin şekilde kullanabiliyorsun.

Discord'a girdiğimizde yukarı kısımda bir hediye olduğunu görüyoruz, sadece nitro kullanıcılarına özel sanırım. Ardından aldığımız kodu youtube.com/redeem kısmına yazıp, 3 ay deneme süresini başlata basıyoruz. Ancak biz kartımızı eklediğimiz zaman güvenlik doğrulama için 1 TL kesicektir. Yani tamamen ücretsiz alamıyoruz, 1 TL'ye 3 aylık youtube premium mantıklı olacağı için ben aldım. 3 ay deneme süreniz dolmadan iptal ederseniz 3 ay deneme süresinden sonra para kesmeyecektir. Ben yaklaşık 2 buçuk ay sonra iptal ederim iyi forumlar.
ben aldığım gibi iptal ettim aboneliği bu şekilde de yapabilirsiniz premium gitmiyor

Youtube'la bağlanabiliyor Discord hesabı ama onun bununla ilgisi yok. Kodu istediğin şekilde kullanabiliyorsun.
teşekkürler hocam çünkü olmazsa babamın hesabından yapcam bir şey olursa gelip benden bilcek o yüzden emin olamamıştım

Şimdi aldım, çektiği 1 TL birkaç dakika sonra iade edildi (Tosla kullanıyorum). Haber verdiğin iyi oldu tarayıcı üzerinden girince gözüktü çünkü. Teşekkür ederim :kizginpeepo:

Arkadaşlar 1 TL banada geri iade edildi, tamamen ücretsiz bir kampanya.

Geri