Daha önce katınılmış bir hesap olmaması lazım.Alıntıyı görüntüle
Kodu girdikden sonra bu kisim geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimde
Aga b bende 3 ay beles kullanmistim deneme deDaha önce youtube premium kullandıysan olmuyor
Hocam bilgisayar tarayıcısında yap demiştim sana. Telefonda gözükmüyor olabilir. Ben tarayıcıdan yaptım.Ben de telde de çıkmıyor
hocam webden girerken bir gariplik fark ettik diyor ve tel numarası istiyorHocam bilgisayar tarayıcısında yap demiştim sana. Telefonda gözükmüyor olabilir. Ben tarayıcıdan yaptım.
Doğrulama için falandır, verebiliyorsan ver telefon numarası bir şey olmaz.hocam webden girerken bir gariplik fark ettik diyor ve tel numarası istiyor
hocam tamam ben yanlış yapıyormuşum webden girdim de ben ücretsiz denemyi kullandığım için 1 aylık bunu kullanamıyorumDoğrulama için falandır, verebiliyorsan ver telefon numarası bir şey olmaz.
Kod sanırım standart plan için geçerli. Yani aile planı için işe yaramıyor galiba ama siz yine de biraz bakın.ben bunu babamın hesabında açsam sonra beni aileye koysam olur mu
Youtube'la bağlanabiliyor Discord hesabı ama onun bununla ilgisi yok. Kodu istediğin şekilde kullanabiliyorsun.ve discord hesabı herhangi bir şeyle bağlanmıyorr dimi ona göre babamın hesabında kullancam kodu.
ben aldığım gibi iptal ettim aboneliği bu şekilde de yapabilirsiniz premium gitmiyorDiscord'a girdiğimizde yukarı kısımda bir hediye olduğunu görüyoruz, sadece nitro kullanıcılarına özel sanırım. Ardından aldığımız kodu youtube.com/redeem kısmına yazıp, 3 ay deneme süresini başlata basıyoruz. Ancak biz kartımızı eklediğimiz zaman güvenlik doğrulama için 1 TL kesicektir. Yani tamamen ücretsiz alamıyoruz, 1 TL'ye 3 aylık youtube premium mantıklı olacağı için ben aldım. 3 ay deneme süreniz dolmadan iptal ederseniz 3 ay deneme süresinden sonra para kesmeyecektir. Ben yaklaşık 2 buçuk ay sonra iptal ederim iyi forumlar.
teşekkürler hocam çünkü olmazsa babamın hesabından yapcam bir şey olursa gelip benden bilcek o yüzden emin olamamıştımYoutube'la bağlanabiliyor Discord hesabı ama onun bununla ilgisi yok. Kodu istediğin şekilde kullanabiliyorsun.
Tamamdır hocam hayırlı olsun.teşekkürler hocam çünkü olmazsa babamın hesabından yapcam bir şey olursa gelip benden bilcek o yüzden emin olamamıştım