Fazla lüks olur o ölmeyecek kadar alsan yeterŞimdilik benim aklıma gelen sadece nefes var ona da vergi gelmeden bol bol almanı tavsiye ederim.
Bugün açık havadaydım baktım tek ben varım şöyle bir maskeyi indirdim ohhh dedim dünya varmış özlemişim maskesiz gezmeyiŞimdilik benim aklıma gelen sadece nefes var ona da vergi gelmeden bol bol almanı tavsiye ederim.
yok herhalde şuanMesela getir üzerinden 20 TL ye istedimiz şeyi ücretsiz alabiliyoruz ben baya bi sipariş ettim bu gibi kampanyalar var mıdır yararlanabileceğimiz herkes bu konu üzerinden yararlanır
H-hacı siber polislerBugün açık havadaydım baktım tek ben varım şöyle bir maskeyi indirdim ohhh dedim dünya varmış özlemişim maskesiz gezmeyi
Getir uygulamasını indirip kayıt oluyorsun ondan sonra getir yemek kısmını seçiyorsun, ve 20 tl'lik istediğin bir yemeği alıyorsun.nasıl yapacaz
O trendyoldan ne yemekler yedim ama şöyle bir sey var 3 hakkinda bitince yeni hesap actin eski hesapta kullandin kartini girince izin vermiyor yemek almana başka hesapta kullandin diyor sey amaciyla yapilmis sürekli sürekli hesap acip almasinlar diye ama ben zekiyimTrendyol Yemek 20 TL indirim - Trendyol Market ilk 3 siparişe 25 TL indirim.
Direk bedava mı ?Getir uygulamasını indirip kayıt oluyorsun ondan sonra getir yemek kısmını seçiyorsun, ve 20 TL'lik istediğin bir yemeği alıyorsun.