Bilgileri değiştiremezsin, sadece kütüphaneyi görebiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Hocam kişi sınırı yoksa forum dışı paylaşabilirmiyim şifreyi ve kullanıcı adını?(arkadaşıma atacağım sadece onun interneti iyi o oynar belki)
Bilgileri değiştiremezsin, sadece kütüphaneyi görebiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Hocam kişi sınırı yoksa forum dışı paylaşabilirmiyim şifreyi ve kullanıcı adını?(arkadaşıma atacağım sadece onun interneti iyi o oynar belki)
Eskiden Cyberpunk 2077'nin dosyalarını kopyalayınca oyun full olarak bizde kalıyordu hala devam ediyor mu kopyalasak sonra hesaba girmeden oynayabilir miyiz?Değerimi bilin arkadaşlar.
Keyifli oyunlar.
Alıntıyı görüntüle
Bende oyun yüklü değil ama GeForce NOW üzerinden açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not: Steam'ı çevrimdışıya alıp oynayın.
Korsan koruması yoksa olur.Eskiden Cyberpunk 2077'nin dosyalarını kopyalayınca oyun full olarak bizde kalıyordu hala devam ediyor mu kopyalasak sonra hesaba girmeden oynayabilir miyiz?
olmuyorBilgileri değiştiremezsin, sadece kütüphaneyi görebiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Şimdi bu hesap bir süre sonra ban yemiyormu? O kadar kişi girdikten sonra?Korsan koruması yoksa olur.
Korsan koruması yok yapılır.Ben crack kullanıyorum adam direk kopyalayıp atmış.Eskiden Cyberpunk 2077'nin dosyalarını kopyalayınca oyun full olarak bizde kalıyordu hala devam ediyor mu kopyalasak sonra hesaba girmeden oynayabilir miyiz?
Yerse yenisini bulurumŞimdi bu hesap bir süre sonra ban yemiyormu? O kadar kişi girdikten sonra?
Teşekkürler indireyim o zaman.Korsan koruması yok yapılır.Ben crack kullanıyorum adam direk kopyalayıp atmış.
Hocam bilgileri arkadaşıma verebilirmiyim? Onun interneti iyi o oynayabilir ancaYerse yenisini bulurum
20 kere sordun, evet verebilirsinHocam bilgileri arkadaşıma verebilirmiyim? Onun interneti iyi o oynayabilir anca
Tamamdır.20 kere sordun, evet verebilirsin