Neler Yeni

Öneri Ücretsiz en iyi Minecraft Sunucu Sitesi ?

Burak.Ben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
burak çandır
Arkadaşlar Minecraft Sunucusu kurucam yani noramal oynamak için arkadaşımla iyi bir önerisi olan varmı site olarak server pro aternos harici yüksek ram veren
aternos kullanıyorum normalde ama 2gb veriyo oda uçunca falan sunucu sıkıntıya giriyo yetmiyo önerisi olan varsa yazarsa sevinirim

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar Minecraft Sunucusu kurucam yani noramal oynamak için arkadaşımla iyi bir önerisi olan varmı site olarak server pro aternos harici yüksek ram veren
aternos kullanıyorum normalde ama 2gb veriyo oda uçunca falan sunucu sıkıntıya giriyo yetmiyo önerisi olan varsa yazarsa sevinirim
Premium varsa minehut

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
5-10 TL'ye premium aldım ben. 2 sene önce. hala kullanmaya devam ediyorum. Hypixel SMP betadan çıktıysa en iyi o.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ben de arıyordum düzgün bir sunucu açma sitesi. ÜCRETSİZ ve iyi bir sunucu açma sitesi bilen varsa beni de etiketlerse sevinirim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ücretsiz yüksek RAM'li sunucu açma sitesi olacağını pek düşünmüyorum. Kendi bilgisayarınız üzerinden server açabilirsiniz.

Burak.Ben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
burak çandır
Ücretsiz yüksek RAM'li sunucu açma sitesi olacağını pek düşünmüyorum. Kendi bilgisayarınız üzerinden server açabilirsiniz.
ya aslında aternos 2500 mb ram veriyo suan benım sunucuma ama ben oyle bir oynuyorum ki oyunu :) baya bi otomatik sistem + ev falan lag yapıyo bide bi kaç plugin var eleytra ile uçuncada sunucu çöküyo boşta bi tane kasam var aslında 4gb onu sunucu açsam 7/24 açık kalsın diyorum çok iyi olur ama fatura çok gelirmi acaba :) monitörü falan söksem zaten boşta kullanmıuyorum

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
ya aslında aternos 2500 mb ram veriyo suan benım sunucuma ama ben oyle bir oynuyorum ki oyunu :) baya bi otomatik sistem + ev falan lag yapıyo bide bi kaç plugin var eleytra ile uçuncada sunucu çöküyo boşta bi tane kasam var aslında 4gb onu sunucu açsam 7/24 açık kalsın diyorum çok iyi olur ama fatura çok gelirmi acaba :) monitörü falan söksem zaten boşta kullanmıuyorum
Ekran kartı gerekmediği için çok fazla gelemz, sistemini bilmiyorum ama 30-40TL'den fazla geleceğini düşünmüyorum. Sistemi yazarsan hesaplarız.

Burak.Ben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
burak çandır
Çok fazla gelmez ekran gerekmediği için sistemini bilmiyorum ama 30TL'den fazla geleceğini düşünmüyorum. Sistemi yazarsan hesaplarız.
dostum sistemi pek hatırlamıyorum ama 32 bit 4 gb e 5400 işlemci win 7
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum sistemi pek hatırlamıyorum ama 32 bit 4 gb e 5400 işlemci win 7
2 gb miş sorry ama yükseltirirm 5 tl bulurum bi yerden ram eskiciden fln :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,410
Üyeler
164,839
Son üye
MelissaX_X
Top Bottom