Ücretsiz epic games GTA 5

Mazlum

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar epic gameste GTA 5 14 mayıs'a kadar ücretsiz. Oyunu kütüphaneye ekledim ama pc de yeterli yer yok. Oyunu daha sonra ne zamana kadar pc ye yükleyebilirim. Ya da şöyle sorayim GTA 5 ücretli olduktan sonra kütüphanedeki GTA 5 de ücretli mi kalacak yoksa kütüphanede sürekli olarak mi ücretsiz kalacak

Kardeşim Oyunu Eklediysen Kütüphaneye Artık Sonsuza Kadar Senin İndirsende Olur İndirmesende

Arkadaşlar epic gameste GTA 5 14 mayıs'a kadar ücretsiz. Oyunu kütüphaneye ekledim ama PC de yeterli yer yok. Oyunu daha sonra ne zamana kadar PC ye yükleyebilirim. Ya da şöyle sorayim GTA 5 ücretli olduktan sonra kütüphanedeki GTA 5 de ücretli mi kalacak yoksa kütüphanede sürekli olarak mi ücretsiz kalacak
Sürekli hesabında kalacak istediğin zaman yükleyebilirsiniz

Oyun senin oldu artık istersen 10 sene sonra oyna para falan vermeyeceksin.

Sagolun. Ama key kodu nasıl girecem daha sonra yukledikten sonra. Kusura bakamayım ilk kez bir platformdan oyun indiriyorum da ki gerçekten emin siniz değil mi sürekli ücretsiz olacağından ?

Sagolun. Ama key kodu nasıl girecem daha sonra yukledikten sonra. Kusura bakamayım ilk kez bir platformdan oyun indiriyorum da ki gerçekten emin siniz değil mi sürekli ücretsiz olacağından ?
O kadar kişi evet ücretsiz demiş neden hala soruyorsun

Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar kişi evet ücretsiz demiş neden hala soruyorsun
İlk defa yapıyorum dedi sorun değil benim için

ücretsiz diyoruz ya sınırsız istediğin zaman indir oyna epic games açıklama yapmış zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epic Kasası her Perşembe TSİ 18.00'da mükemmel bir ÜCRETSİZ oyun vermek için 2020 MEGA İndirimi süresince açık olacak. Sonsuza kadar senin olacak! Her hafta farklı bir yeni ÜCRETSİZ oyun olacak, bu yüzden kaçırma! İlginç bir bilgi! Epic Games Store'u bir tarayıcıda açarak ücretsiz oyunları telefonundan edinebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,734
Üyeler
188,649
Son üye
myca70
Geri