teşşekür ederim ama hamachi ile denedik ve olmadı bildiğiniz bir video varsa atabilirmisiniz acabaAçılır. Localhost başlat sonra hamachi gibi bir uygulamayla localhostun olduğu bilgisayara bağlanın. Sonrada arkadaşınız size public ip adresinizi versin f8 connect xxx yazıp bağlanın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aracı uygulama olmasını istemiyorsan modeminden port açman falan gerekiyodu heralde. @alpolojix o kısımla ilgili bir bilgin varsa yardımcı olabilir misin?
nasıl server başlatıp script çalıştıracağınızı biliyor musunuz?teşşekür ederim ama hamachi ile denedik ve olmadı bildiğiniz bir video varsa atabilirmisiniz acaba
server nasıl kurulur bakıyoruz 1 aydır az çok anlıyorum yani ama yardımcı olabilirmisiniz dc üzerinden belki bilmediğimiz bir şey söylersinnasıl server başlatıp script çalıştıracağınızı biliyor musunuz?
Radmin vpn kullanın.
Adının vpn olduğuna bakma hamachi gibi uzak bilgisyara bağlanmaya yarıyor.
Benim bilgim de başlangıç düzeyinde. Kendim start verip tek başıma takılıyorum ben.server nasıl kurulur bakıyoruz 1 aydır az çok anlıyorum yani ama yardımcı olabilirmisiniz dc üzerinden belki bilmediğimiz bir şey söylersin
mod falan kurabiliyomusunBenim bilgim de başlangıç düzeyinde. Kendim start verip tek başıma takılıyorum ben.
Öncelikle Fivem'e kurulanlara mod değil script denir. Ve evet kıurabiliyorum.mod falan kurabiliyomusun
ilk başta kurarken kimden bakmıştınız acaba hatırıyormusun ve fxserver danmı kuruyorsunuzÖncelikle Fivem'e kurulanlara mod değil script denir. Ve evet kurabiliyorum.
arkadaşlık yolladımÖncelikle Fivem'e kurulanlara mod değil script denir. Ve evet kıurabiliyorum.
yureksyz#9169 DC ismim ulaşırsan yardımcı olabilirim.
İstek gelmemiş. Sen DC adını yaz ben istek göndereyeim.ilk başta kurarken kimden bakmıştınız acaba hatırıyormusun ve fxserver danmı kuruyorsunuz
arkadaşlık yolladım