Ücretsiz GTA San Andreas varmı?

Reverse Flash

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
962
Arkadaşlar GTA San Andreas oynayasım geldi ama ücretsiz hiç bir yerde bulamadım bildiğiniz bir yer varmı? Steam mobil ödeme kabul etmiyor şuan alamadım. CD li olarak orjinal var ama CD sürücüm yok :D

Korsan olarak oynamaktan başka çare yok herhalde.

Rockstar bi ara kendi launcherı üzeriden ücretsiz dağıtmıştı. Eğer zamanında aldıysan ve hatırlamıyorsan hatırlatayım dedim.

Arkadaşlar GTA San Andreas oynayasım geldi ama ücretsiz hiç bir yerde bulamadım bildiğiniz bir yer varmı? Steam mobil ödeme kabul etmiyor şuan alamadım. CD li olarak orjinal var ama CD sürücüm yok :D
Bir ara Rockstar Launcher'da verilmişti, o zaman aldıysan duruyordur, bedavaya bulamazsın.

GTA:SA'ya ücretsiz olarak ulaşabileceğin bir yer yok diye biliyorum.

Rockstar games bi ara ücretsiz vermişti ama şuan yok maalesef satın almanız gerekiyor

Yok o zamanda almamıştım kutulu var diye.. Neyse korsan indiricez artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok o zamanda almamıştım kutulu var diye.. Neyse korsan indiricez artık.
Bide beyler hazır burdayken yeni konu açmayayım. GTA 4 Kutulu olarak var bende ama key süresi dolmuştu sanırım buna yapabileceğimiz bişey varmı? Rockstar tekrar key yollarmı sizce?

Ücretsiz yok maalesef.

Fiziksel olarak orijinaline sahip olduğun bir yazılımı korsan siteden de olsa indirmek korsana girmiyor. Haberin olsun.

Fiziksel olarak orijinaline sahip olduğun bir yazılımı korsan siteden de olsa indirmek korsana girmiyor. Haberin olsun.
Ya onu çokda sallamıyorum bizim yaşımız kadar var zaten oyun ama bilmediğim sitelerden indirmekde hoşuma gitmiyor bilgisayar yeni olunca :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,636
Üyeler
185,781
Son üye
euchre
Geri