Suriyeli Eşek_31
80+ Silver
Dahası
Reisim öneri isteyeceğin son kişi benim hayatımda valorant,LoL, fortnite dışında sadece GTA v ve Minecraft oynadım
Reisim öneri isteyeceğin son kişi benim hayatımda valorant,LoL, fortnite dışında sadece GTA v ve Minecraft oynadım
Ubisoft oyunlarını korsan indirme voidu sitesi güvenilir ve aylık indirimler oluyor hemde baya indirim oluyor 100tl altı oluyor 60 a flan alırsınkorsan güvenilir mi diye sordum güvenilirse far cry 6 indircem
atar mısın zahmet olmazsa teşekkürlerBüyük torrent sitelerinden indir istediğin oyunu bir şey olmaz. Her önüne gelen siteden indirmediğin sürece virüs falan girmez kolay kolay. Youtube falan araştır. Site istiyorsan mesaj at atayım.
İsterseniz link atarım bütün oyunlar var ne ararsanız rdr 2 god of war resident evil dc linki ama çevrımdışına alıp oynayın millet oyuna bağlanabiliyor bazen trolüne Orijinal Steam hesabınereden veriliyor?
İsterseniz link atarım bütün oyunlar var ne ararsanız rdr 2 god of war resident evil dc linki ama çevrımdışına alıp oynayın millet oyuna bağlanabiliyor bazen trolüne Orijinal Steam hesabı
discord : muhammetamaergendeilİsterseniz link atarım bütün oyunlar var ne ararsanız rdr 2 god of war resident evil dc linki ama çevrımdışına alıp oynayın millet oyuna bağlanabiliyor bazen trolüne Orijinal Steam hesabı
Bildiğim kadarıyla şu anda ubisoft oyunları yok.Ubisoft oyunlarını korsan indirme voidu sitesi güvenilir ve aylık indirimler oluyor hemde baya indirim oluyor 100tl altı oluyor 60 a flan alırsın
size konuşma başlatıp gönderdimdiscord : muhammetamaergendeil
hocam konuşma başlatın bana gönderiyimBana da atabilirmisiniz?