Geçen hafta monitör iade ettim 98tl kargo ücreti tuttu. Ondan önce ayakkabı iade ettim 58tl tuttu. Anlaşmalı fiyatı bunlar kargo ücretleri ciddi anlamda artmış durumda sandığınız kadar uygun değil. Büyük markalar için dert değil ama orta marka ve Trendyol gibi yerlerde bireysel şirketler için büyük sorunDostum onlar kargo şirketleri ile anlaşmalı olduğu için çok ucuza geliyor ayrıca kazandıkları parayı bilsen dudağın uçuklar bizim iade etmemiz onlara koymaz. Şimdi bi elbise alsan beden tablosuna göre olmazsa ne yapacaksın? Ben geçen beden tablosuna ve yorumlara göre aldım olmadı iade etmek zorunda kaldım niye bide bunun için kargo parası vereyim!
Knk hangi kargo ve nasıl ücret ödedini bende monitorum hatalı olduğu için iade ettim ödeme yapmadim (aras)Geçen hafta monitör iade ettim 98tl kargo ücreti tuttu. Ondan önce ayakkabı iade ettim 58tl tuttu. Anlaşmalı fiyatı bunlar kargo ücretleri ciddi anlamda artmış durumda sandığınız kadar uygun değil. Büyük markalar için dert değil ama orta marka ve Trendyol gibi yerlerde bireysel şirketler için büyük sorun
Ücreti ben ödemedim. Yurtiçi kargo dan gönderdim çıkan kağıtta ücreti yazıyordu oradan gördümKnk hangi kargo ve nasıl ücret ödedini bende monitorum hatalı olduğu için iade ettim ödeme yapmadim (aras)