Neler Yeni

📍 Ücretsiz İade Tarih Oluyor! Artık alıcı ödeyecek!

eneskaya6

80+ Silver
Dostum onlar kargo şirketleri ile anlaşmalı olduğu için çok ucuza geliyor ayrıca kazandıkları parayı bilsen dudağın uçuklar bizim iade etmemiz onlara koymaz. Şimdi bi elbise alsan beden tablosuna göre olmazsa ne yapacaksın? Ben geçen beden tablosuna ve yorumlara göre aldım olmadı iade etmek zorunda kaldım niye bide bunun için kargo parası vereyim!
Geçen hafta monitör iade ettim 98tl kargo ücreti tuttu. Ondan önce ayakkabı iade ettim 58tl tuttu. Anlaşmalı fiyatı bunlar :) kargo ücretleri ciddi anlamda artmış durumda sandığınız kadar uygun değil. Büyük markalar için dert değil ama orta marka ve Trendyol gibi yerlerde bireysel şirketler için büyük sorun

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Geçen hafta monitör iade ettim 98tl kargo ücreti tuttu. Ondan önce ayakkabı iade ettim 58tl tuttu. Anlaşmalı fiyatı bunlar :) kargo ücretleri ciddi anlamda artmış durumda sandığınız kadar uygun değil. Büyük markalar için dert değil ama orta marka ve Trendyol gibi yerlerde bireysel şirketler için büyük sorun
Knk hangi kargo ve nasıl ücret ödedini bende monitorum hatalı olduğu için iade ettim ödeme yapmadim (aras)

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
2025 e kadar ertelenmiş arkadaşlar seneye görüşürüz yine aynı konuda

Top Bottom