Biliyorum duymayanların duyması için attım, ek olarak bu kodla Wallpaper Engine alınabildiğini de söylemek istedim.Aynısı açıldı
Kampanya bitmisssss ((( alamadımBiliyorum duymayanların duyması için attım, ek olarak bu kodla Wallpaper Engine alınabildiğini de söylemek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam dediğim gibi steam cüzdan kodu veriyor yani hiçbir para yatırmana gerek yok direk kullanabiliyorsun. Evet, satın alım yaptım ve Wallpaper Engine aldım. Şuan kullanıyorum, gayet hoş.
Hocam dediğim gibi steam cüzdan kodu veriyor yani hiçbir para yatırmana gerek yok direk kullanabiliyorsun. Evet, satın alım yaptım ve Wallpaper Engine aldım. Şuan kullanıyorum, gayet hoş.Ekstra para yatırmadan çektin mi parayı? Yani satın alım yapabildin mi?
Bu tosla karta maximum ne kadar para yatırılıyor?Ücretsiz orijinal Wallpaper Engine almak çok kolay arkadaşlar, bir kampanya var fakat 2 gün sonra bitiyor. Yapan yapsın, şahsen ben yaptım ve aldım Wallpaper Engine'i bedavaya. Size de göstermek istedim. Tosla diye bir uygulama var, daha doğrusu bu Tosla bir ön ödemeli kart ve uygulamasını indirip 2 kişiyi davet ederseniz bedava 10 TL Steam cüzdan kodu veriyor. Bunu 2 kere yapıp 20 TL de alabiliyorsunuz. Ben 10 TL aldım, siz de yararlanın. Ben kendi referans linkimi vereceğim eğer buradan uygulamayı indirirseniz siz de kazanıyorsunuz ben de. 3 tane vereceğim ve toplam 12 kişi benim kodumdan kazanabiliyor. Ondan sonra indirdikten sonra kendi kodunuzu da anne ya da babanıza atarak direk 10 TL'yi kapabilirsiniz. Karta sahip olmanız gerekmiyor, kayıt olurken numaranızı girmeniz yeterli.
Tosla
Karşınızda Tosla! Arkadaşlar arasında para göndermenin en kolay, eğlenceli ve sosyal hali. Üstelik ücretsiz! Sen de hemen Tosla’yı indir ve toslamaya başla! Günün hangi saati olursa olsun arkadaşlarına para gönder ya da onlardan para iste. En sevdiğin uygulamalardan, internetten ve...tosla.comTosla
Karşınızda Tosla! Arkadaşlar arasında para göndermenin en kolay, eğlenceli ve sosyal hali. Üstelik ücretsiz! Sen de hemen Tosla’yı indir ve toslamaya başla! Günün hangi saati olursa olsun arkadaşlarına para gönder ya da onlardan para iste. En sevdiğin uygulamalardan, internetten ve...tosla.comTosla
Karşınızda Tosla! Arkadaşlar arasında para göndermenin en kolay, eğlenceli ve sosyal hali. Üstelik ücretsiz! Sen de hemen Tosla’yı indir ve toslamaya başla! Günün hangi saati olursa olsun arkadaşlarına para gönder ya da onlardan para iste. En sevdiğin uygulamalardan, internetten ve...tosla.com
Bitmedi hocam, aldım ben.Kampanya bitmisssss ((( alamadım
Bitti yazıyor şimdiBitmedi hocam, aldım ben.
750 diye biliyorum.Bu tosla karta maximum ne kadar para yatırılıyor?
Ben giriyorum bitmiş yazmıyor hâlâ eskisi gibi kaç gün varsa onu gösteriyor. 15 dakika önce falan da babamdan girdim ve oldu.