Neler Yeni

Ücretsiz PC Montaj Hizmeti Veriyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

emre96161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Mehmet Emre Şimşek
gerçekten şu işi ben de ücretsiz olarak yapabilirim:ROFLMAO: bilgisayar işlerinden o kadar çok hoşlanıyorum ki geçen gün askerlik başvurusunda bile hobi olarak bilgisayar donanımlarını işaretledim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
gerçekten şu işi ben de ücretsiz olarak yapabilirim:ROFLMAO: bilgisayar işlerinden o kadar çok hoşlanıyorum ki geçen gün askerlik başvurusunda bile hobi olarak bilgisayar donanımlarını işaretledim
Bende işaretledim onu PC elektrik elektronik vs hep işaretledim zaten bende elektrik elektronik teknisyeniyim

Megan

80+ Silver
Kıymetli kardeşlerim öncelikle sağlıklı günler diliyorum belki beni tanırsınız PC toplama vs yapıyorum gerek toplama montaj bakım arıza vb gibi konularla uğraşıyorum hobi olarak yaklaşık 7 senedir birçok Sistem topladım siz değerli kıymetli forum üyelerine kardeşlerime özel ücretsiz montaj Windows kurulumu vb gibi konularda yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince yardıma hazırım İstanbul Esenler de oturuyorum isterseniz ben gelirim isterseniz siz gelebilirsiniz yada uzakta oturanlar için de online telefondan canlı bağlantı ile Destek verebilirim hiçbir şekilde ücret talep etmiyorum bunu yapmam daki amaç bu forum daki arkadaşlık dostluk bağını canlı şekilde güçlendirmek pekiştirmek ve kurulumu için 300-400tl gibi ücretler talep ediliyormus paranız cebinizde kalsın başka ihtiyaçlarınızı alırsınız şimdi buna ne gerek var internet izler yapar yada hazır sistem alır filan diyenler de olur onlara naçizane cevabım parça alıp montajını yapmak isteyenlere yardımcı olmak asıl amacım sevgiler saygılar hepinizi seviyorum 🤗
Kurarken videoya çekip youtubeye atarsan izlerim :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Kıymetli kardeşlerim öncelikle sağlıklı günler diliyorum belki beni tanırsınız PC toplama vs yapıyorum gerek toplama montaj bakım arıza vb gibi konularla uğraşıyorum hobi olarak yaklaşık 7 senedir birçok Sistem topladım siz değerli kıymetli forum üyelerine kardeşlerime özel ücretsiz montaj Windows kurulumu vb gibi konularda yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince yardıma hazırım İstanbul Esenler de oturuyorum isterseniz ben gelirim isterseniz siz gelebilirsiniz yada uzakta oturanlar için de online telefondan canlı bağlantı ile Destek verebilirim hiçbir şekilde ücret talep etmiyorum bunu yapmam daki amaç bu forum daki arkadaşlık dostluk bağını canlı şekilde güçlendirmek pekiştirmek ve kurulumu için 300-400tl gibi ücretler talep ediliyormus paranız cebinizde kalsın başka ihtiyaçlarınızı alırsınız şimdi buna ne gerek var internet izler yapar yada hazır sistem alır filan diyenler de olur onlara naçizane cevabım parça alıp montajını yapmak isteyenlere yardımcı olmak asıl amacım sevgiler saygılar hepinizi seviyorum 🤗
Konya da olan varsa ben de ücretsiz montajlayabilirim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet. 5-6 dakikalık bir ritüel gerçekleştiriyorum.
Güzelmiş 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kıymetli kardeşlerim bir şey daha var bende kullanmadığım PC masası var isteyen varsa onuda ücretsiz verebilirim ama gerçekten ihtiyacı olana vereyim masa sağlam sorunsuz güzel memnunum ben bende PC olmadığı için kullanmıyorum boş sizden birine Hediye edeyim diyorum ne dersiniz masa da bu

Ekler

• Screenshot_2022-08-02-22-10-00-242_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-08-02-22-10-00-242_trendyol.com.jpg
    878.3 KB · Hit: 42

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Böyle baba adamlar kaldı mı be

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan Akıllı
Saygı değer üstad .Hazır bir sistemim var ama daha yüksek performans için yeni ana kart, işlemci ve ram satın aldım bu ürünlerin montajında bana görüntülü destek verebilir misiniz. Siz yönlendirseniz ben montajını yapsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,244
Üyeler
161,011
Son üye
mertduyul
Top Bottom