✓Arda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Çokta önemli bir şey değil ya. İki metal parçası. İnternette binlerce montaj videosu var zaten.Bu tarihi anı canlı yayınla yapman gerek
Çokta önemli bir şey değil ya. İki metal parçası. İnternette binlerce montaj videosu var zaten.Bu tarihi anı canlı yayınla yapman gerek
Sadece ice tea alabilirim kurarkenAma yol ve yemek ücretini bizim vermemiz ve senin de alman çok makbule olur Emeğine saygısızlık gibi bir şey olur bana göre
Adam hem montajı yapacak hemde yemek mi ısmarlayacak sana@Kürşat Kütükçü Kuru kuru sistem toplanmaz yemek içecek varsa gelerim ddr5 sistemle
Ankara Keçiörendekilere bende toplayabilirimKıymetli kardeşlerim öncelikle sağlıklı günler diliyorum belki beni tanırsınız PC toplama vs yapıyorum gerek toplama montaj bakım arıza vb gibi konularla uğraşıyorum hobi olarak yaklaşık 7 senedir birçok Sistem topladım siz değerli kıymetli forum üyelerine kardeşlerime özel ücretsiz montaj Windows kurulumu vb gibi konularda yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince yardıma hazırım İstanbul Esenler de oturuyorum isterseniz ben gelirim isterseniz siz gelebilirsiniz yada uzakta oturanlar için de online telefondan canlı bağlantı ile Destek verebilirim hiçbir şekilde ücret talep etmiyorum bunu yapmam daki amaç bu forum daki arkadaşlık dostluk bağını canlı şekilde güçlendirmek pekiştirmek ve kurulumu için 300-400tl gibi ücretler talep ediliyormus paranız cebinizde kalsın başka ihtiyaçlarınızı alırsınız şimdi buna ne gerek var internet izler yapar yada hazır sistem alır filan diyenler de olur onlara naçizane cevabım parça alıp montajını yapmak isteyenlere yardımcı olmak asıl amacım sevgiler saygılar hepinizi seviyorum
Buyur gel hatta ben geleyim evine daha iyi olur yemek evde yeriz@Kürşat Kütükçü Kuru kuru sistem toplanmaz yemek içecek varsa gelerim ddr5 sistemle
Evet sistem toplamak akşama kadar sürer o sırada karnımız aç olucak sistem toplarken bi yandan da kahve içerizAdam hem montajı yapacak hemde yemek mi ısmarlayacak sana
@✓Arda Ardalara gideriz yemek bedavaya gelmiş olur hatta sana yakınBuyur gel hatta ben geleyim evine daha iyi olur yemek evde yeriz
Vatan PC çalışan arıyordu birde itopya başvuru yapBana 1000 tane sistem verin 1000 tanesinde toplamayan .....
Ne istiyorlar lise mezunu mu yoksa baska sartlari varmiVatan PC çalışan arıyordu birde itopya başvuru yap
Ne istiyorlar lise mezunu mu yoksa baska sartlari varmi
Ne istiyorlar lise mezunu mu yoksa baska sartlari varmi
Giderimde zevk işi olarak giderimVatan PC çalışan arıyordu birde itopya başvuru yap