xbox gamepass al microsoft flight varherkeze merhabalar bna ücretsiz veya 15 TL kil uçak sürme oyunu önerir misiniz? uçakla havada yanlamak istiyorum
Kavga etmeyin lnaDostum boş yapmaya devam etmezsen bitirelim tartışmayı. Bir metin okuyorum zaten her kelimeyi yanlış yazmışsın mobilde isen sıkıntı normaldir diyip geçtim orada kabak gibi "herkes" yazıyor. Yaşımı ne ile ele vermişim merak ettim. 30 yaşında da değilim 15 yaşında da değilim. Biraz daha mantıklı olmanı beklerdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyin yaşımın her türlü önde olduğu belli. "Akıl yaşta değil baştadır". Yazım hatalarına devam ediyorsun hem de çok ciddi hatalar bunlar. Okul okumaman lazım bu tür şeyler için.
@Abdullah Hacıgül abi crack desteği yapış arkadaşTorrentlersen flight simulator da bedava. Özellikle uçak oyunu değil de uçma oyunu arıyorsan everspace bir göz at. Bu arada Jack Sparrow'u alakasız ve kargaşa çıkarıcı cevaplarından dolayı raporlayalım arkadaşlar
ÖNERİ YOK ÖNERİ YOK ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMAYIN MARKETTEN ÇİKLAT ÇALARSANIZ O DA BEDAVA@Abdullah Hacıgül abi crack desteği yapış arkadaş
Vay be.ÖNERİ YOK ÖNERİ YOK ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMAYIN MARKETTEN ÇİKLAT ÇALARSANIZ O DA BEDAVA
İstikbal Göklerde çocukluğumuzun oyunuBir ara İstikbal Göklerdedir diye bir oyun vardı. Çok oynuyodum. Onu öneririm
İnsanlara edebiyat öğretmek suçsa ve ilk cümlemde hiçbir şiddet olmamasına rağmen yine suç işlediysem raporla beni. Ben uyarı falan göremiyorum adminlerden? Neden acaba? Yoksa reddedilmiş olabilir mi?Torrentlersen flight simulator da bedava. Özellikle uçak oyunu değil de uçma oyunu arıyorsan everspace bir göz at. Bu arada Jack Sparrow'u alakasız ve kargaşa çıkarıcı cevaplarından dolayı raporlayalım arkadaşlar
anladık sende ergensin belli oldu
Senin yanlışını düzeltmiş, ergenlik mi bu? Kendi yanlışlarınızı kabullenmek yerine sizi düzeltenleri tersliyorsunuz. Çok yanlış bir davranış.anladık sende ergensin belli oldu