Neler Yeni

ücretsiz veya 15 tl lik uçak oyunu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bir ara İstikbal Göklerdedir diye bir oyun vardı. Çok oynuyodum. Onu öneririm :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin
Dostum boş yapmaya devam etmezsen bitirelim tartışmayı. Bir metin okuyorum zaten her kelimeyi yanlış yazmışsın mobilde isen sıkıntı normaldir diyip geçtim orada kabak gibi "herkes" yazıyor. Yaşımı ne ile ele vermişim merak ettim. 30 yaşında da değilim 15 yaşında da değilim. Biraz daha mantıklı olmanı beklerdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyin yaşımın her türlü önde olduğu belli. "Akıl yaşta değil baştadır". Yazım hatalarına devam ediyorsun hem de çok ciddi hatalar bunlar. Okul okumaman lazım bu tür şeyler için.
Kavga etmeyin lna

Ömer tuna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Tuna Öcal
Torrentlersen flight simulator da bedava. Özellikle uçak oyunu değil de uçma oyunu arıyorsan everspace bir göz at. Bu arada Jack Sparrow'u alakasız ve kargaşa çıkarıcı cevaplarından dolayı raporlayalım arkadaşlar
@Abdullah Hacıgül abi crack desteği yapış arkadaş

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
ÖNERİ YOK ÖNERİ YOK ARKADAŞLAR YANLIŞ ANLAMAYIN MARKETTEN ÇİKLAT ÇALARSANIZ O DA BEDAVA
Vay be.
Kimse paralı oyunu crackle bedavaya getireceğini düşünememişti
Zaten crack çıkaranlar da babasının hayrına siz oynayın diye çıkarıyor.
Ne diyeyim...

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
san andreas uçuş görevi tek geçerim

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Bir ara İstikbal Göklerdedir diye bir oyun vardı. Çok oynuyodum. Onu öneririm :)
İstikbal Göklerde çocukluğumuzun oyunu :D

Torrentlersen flight simulator da bedava. Özellikle uçak oyunu değil de uçma oyunu arıyorsan everspace bir göz at. Bu arada Jack Sparrow'u alakasız ve kargaşa çıkarıcı cevaplarından dolayı raporlayalım arkadaşlar
İnsanlara edebiyat öğretmek suçsa ve ilk cümlemde hiçbir şiddet olmamasına rağmen yine suç işlediysem raporla beni. Ben uyarı falan göremiyorum adminlerden? Neden acaba? Yoksa reddedilmiş olabilir mi?

Technopatın yazım konusunda doğru yanları varmış..

Aperius

80+
Arkadaşlar konuyu başka yerlere çekmeyin, yorum içinde bir espri geçti yükseldiniz anlarım ama susacak halim de yok. Edebiyat yapmak suçsa raporla diyorsun, adamın sorduğu soruyla hiçbir alakası yok verdiğin cevabın. Eğer bu kadar düşünceli bir üyeysen yazarsın arkadaşa cevabını, onun sorusuna yanıt verirsin ardından da eklersin bak kardeşim bu da aklında bulunsun doğrusu budur dersin. Edebiyat edebiyat diyip artistik edebiyatı yapmakla olmuyor bu işler. Ben, torrentlersen bedava diyerek küçük ironi yapıyorum korsancı oluyorum öyle mi? Nereden tutarsanız tutun beyler. Herkesin tuttuğu kendine.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
War thunder

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom