muslumabiniz
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Basit olsun yeter sadece video kesip birleştiriyorum tek istediğim ücretsiz olması ve videoları 1080p 60fps çıkarmak istiyorum
ücretli hocamCapCut
Ücret önemek zorunda değilsin. Free versiyonu iş görür.ücretli hocam
10 tane hak falan veriyordu düzelttiler mi onuÜcret önemek zorunda değilsin. Free versiyonu iş görür.
yok hak sonunda filigran ekliyor ses ekletmiuo10 tane hak falan veriyordu düzelttiler mi onu
o zaman yeni mail hesap açıp bu şekilde kulllanicaz yapcak bir şey yokyok hak sonunda filigran ekliyor ses ekletmiuo
PC de kullanacaksan hiçbir şey istemiyor. Filigran falanda yok yani rahat ol.10 tane hak falan veriyordu düzelttiler mi onu
hocam videoyu kesicem birlestircem o kadar önemli olan ücretsiz olması deneyeceğim önerin için teşekkürleryani ilerde de işine yarıcak olan davinci resolve
yani kurgu arayüzüne alışmış olursun ücretsiz versiyonu fazlasıyla işini görür
alt+G tuşu ile on işlem uygulayıp premium özelliklerini ücretsiz kullanabiliyordum ama oyun videosunu 60 fps çıkarmıyorduPC de kullanacaksan hiçbir şey istemiyor. Filigran falanda yok yani rahat ol.
Aynen 30FPS alıyor.hocam videoyu kesicem birlestircem o kadar önemli olan ücretsiz olması deneyeceğim önerin için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alt+G tuşu ile on işlem uygulayıp premium özelliklerini ücretsiz kullanabiliyordum ama oyun videosunu 60 fps çıkarmıyordu
60 fps çıkarabilsek baya iyi olacakAynen 30FPS alıyor.
Gerçi 60FPS olsa ne olacak Bitrate yine çok düşük.60 fps çıkarabilsek baya iyi olacak