ÜCRETSİZ WEB SİTESİ KURMAK

ismim yok

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba kendi web sitemi kurmak istiyorum fakat domain parası ödemek istemiyorum bedava domain ile site açılabilir mi?

Çok sorunlu olur, çok sıkıntısını çekersiniz... Açılır ama site sizin olmaz, içerik sizden ama yönetimi genelde sağlayıcıda olur...

Çok sorunlu olur, çok sıkıntısını çekersiniz... Açılır ama site sizin olmaz, içerik sizden ama yönetimi genelde sağlayıcıda olur...
Mesela biraz daha detaylı anlatır mısınız? Ne gibi sorunlarla karşılaşırım?

Merhaba kendi web sitemi kurmak istiyorum fakat domain parası ödemek istemiyorum bedava domain ile site açılabilir mi?
Spaceship üzerinden altı rakamlı .xyz domainler 0.50 cent falandı en son yıllık, onlara bakabilirsin. Ek olarak oracle'dan ücretsiz sunucu da alabilirsin en düşük bu şekilde

Spaceship üzerinden altı rakamlı .xyz domainler 0.50 cent falandı en son yıllık, onlara bakabilirsin. Ek olarak oracle'dan ücretsiz sunucu da alabilirsin en düşük bu şekilde
Google'ın kendi domain hizmeti varmı?

Mesela biraz daha detaylı anlatır mısınız? Ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
Uzun uzun anlatamam, yapay zekaya sorabilirsin... Sadece aşırı bir kısıtlama koyarlar, şunu edemezsin bunu yapamazsın derler... Anien siteni kapatabilirler ve paralı üyelik açtırmanı isteyebilirler veya şikayetlerine geri dönüş yapmazlar... çok var böyle bir sürü sıkıntı

Yani anlayacağın güzel bir projen varsa paralı bir hizmet tercih etmelisin, deneme amaçlı ise bilgisayarında iş görmeye bak. Bedava hizmet veren sadece senin sitene bakar, kendine uyarsa kapatmaz ama uymaz ise adeta kovar, iş yaptırmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

infinityfree yi kullanabilrsin uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım
2026-01-29_17-20.webp

Geri