Mesela biraz daha detaylı anlatır mısınız? Ne gibi sorunlarla karşılaşırım?Çok sorunlu olur, çok sıkıntısını çekersiniz... Açılır ama site sizin olmaz, içerik sizden ama yönetimi genelde sağlayıcıda olur...
Spaceship üzerinden altı rakamlı .xyz domainler 0.50 cent falandı en son yıllık, onlara bakabilirsin. Ek olarak oracle'dan ücretsiz sunucu da alabilirsin en düşük bu şekildeMerhaba kendi web sitemi kurmak istiyorum fakat domain parası ödemek istemiyorum bedava domain ile site açılabilir mi?
Google'ın kendi domain hizmeti varmı?Spaceship üzerinden altı rakamlı .xyz domainler 0.50 cent falandı en son yıllık, onlara bakabilirsin. Ek olarak oracle'dan ücretsiz sunucu da alabilirsin en düşük bu şekilde
Uzun uzun anlatamam, yapay zekaya sorabilirsin... Sadece aşırı bir kısıtlama koyarlar, şunu edemezsin bunu yapamazsın derler... Anien siteni kapatabilirler ve paralı üyelik açtırmanı isteyebilirler veya şikayetlerine geri dönüş yapmazlar... çok var böyle bir sürü sıkıntıMesela biraz daha detaylı anlatır mısınız? Ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
Eskiden vardı şuan aktif olarak yok diye biliyorum.Google'ın kendi domain hizmeti varmı?
infinityfree yi kullanabilrsin uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım