Neler Yeni

Ücretsiz WhatsApp çevrimiçi takip gösteren uygulama var mı

Atyxah

80+ Silver
Play storedan baktım hepsi ücretli. Ücretsizi var mıdır apk da indirebilirim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Olcay akbulut
çevrimiçi takip ne ki anlamadım

intibak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
intibak
WP Dog isimli bir uygulama vardı, sanırım kaldırıldı. Şuan aktif olarak çalışanlar var fakat birkaç dakika deneme veriyor sadece.

Farway

80+ Silver
Abi kimi bu denli önemsiyorsunuz cidden anlamıyorum... Ayrıca çevrimiçi bilgisi kapatılabiliyor yeni güncellemeyle biliyorsunuz değil mi?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Yusuf
Abi kimi bu denli önemsiyorsunuz cidden anlamıyorum... Ayrıca çevrimiçi bilgisi kapatılabiliyor yeni güncellemeyle biliyorsunuz değil mi?
işte birgün herkes aslında değerli olan şeyin ZAMAN olduğunu, milleti takip etmenin yada ne yaptığını takip etmenin önemli olmadığını anlayacak kanka. çok geç olacak ama anlayacak :)

Farway

80+ Silver
işte birgün herkes aslında değerli olan şeyin ZAMAN olduğunu, milleti takip etmenin yada ne yaptığını takip etmenin önemli olmadığını anlayacak kanka. çok geç olacak ama anlayacak :)
Hayır bir de insanı psikopat gibi adım adım takip edip onu darlayıp bıktırıp kendinden soğutmak... Karşındakine güvenmiyorsan bırak gitsin, ama önce düşünülmesi gereken şey aslında kendine olan güvensizliğin göstergesi mi işte sorun bu. Zamanınızı bunlarla harcamayın gerçekten arkadaşlar eğlenmenize bakın.

Atyxah

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır bir de insanı psikopat gibi adım adım takip edip onu darlayıp bıktırıp kendinden soğutmak... Karşındakine güvenmiyorsan bırak gitsin, ama önce düşünülmesi gereken şey aslında kendine olan güvensizliğin göstergesi mi işte sorun bu. Zamanınızı bunlarla harcamayın gerçekten arkadaşlar eğlenmenize bakın.
işim yok zaten o zamanın gereksiz bir konusuydu unuttum bile tam hatırlamıyorum :D

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,481
İsim
Bilal Tepe
Aero WhatsApp yükle ben yilalrdir kullanıyorum dediğin olay var kişiye özel bildirim ve kişi çevrimiçi olunca ekrana çevrimiçi bildirimi gelio çokta güzel bir uygulama mesela tüm mesajları tek tık gözüktürme vs var sen görüyorsun ama tek tık görüyor atan kişi 🫡

Top Bottom