Furkan1461
80+ Silver
Dizüstü cihazlarda OEM key var ve yasal.Öncelikle bu OEM keyler yasal değil
Dizüstü cihazlarda OEM key var ve yasal.Öncelikle bu OEM keyler yasal değil
Dostum onlar yaklaşık 800 TL ve sistemle beraber geliyor.Dizüstü cihazlarda OEM key var ve yasal.
Size kalmış bir tercih, ne olduklarını ve farklarını konuda yazdım.Oem key almakmı daha mantıklı yoksa burdan yapmakmı (2lira verip)
Key almadan bedavaya aynı işi görüyorsun. Sence hangisi mantıklı?Oem key almakmı daha mantıklı yoksa burdan yapmakmı (2lira verip)
SağolSize kalmış bir tercih, ne olduklarını ve farklarını konuda yazdım.
Ona göre tercih yapın.
Aynı işi göeüyorsa bence 2lira bişi değilKey almadan bedavaya aynı işi görüyorsun. Sence hangisi mantıklı?
Bu konudan bunu nasıl çıkardın anlamadım ama hayır.Şimdi tam anlamadım en başta KMSPICO programını mı indirip yapmamız lazım?
15 günlük ücretsiz yapınca hangi kodu kullanmak gerekiyorHiçbir fikrim yok, deneyebilir.
2004 sürümünde de denesin.
Fark ettim de ben hep güncel sürümde iken yapmıştım.
Bununla alakası yok, bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklerden Windows sürümünü görüp ona göre kod alman lazım.15 günlük ücretsiz yapınca hangi kodu kullanmak gerekiyor
Sana kalmış bir tercih, ben memnun değilim diyorsan al.Bide ben PC de60 fps alıyom iyice performansı düiüncemi, 10bin TL'ye sistem alıyım yoksa beklemiyimi